LUCKY ATV TEAM
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
Re: LUCKY ATV TEAM
a czy ktoś ze starszyzny na jutro reflektuje bo my jutro będziemy śmigać
Jeszcze raz gratulacje dla Piromana, był dzielny i cały czas się rozkręcał.
Bałem się że jeszcze kilka dni a poszli by na noże z Kretem.
Było super, przejechane kilometry wcale nie męczyły a widoki na trasie
nie można opisać - to trzeba zobaczyć.
Jednak moim zdaniem najlepsze były wydmy- pełen czad.
Fajna impeza dla kogoś kto lubi pojeździć.
Chętnie Jasia z Wami rozpije ale z powodu braku misia najbliższe kominy odbywam na rowerze
Bałem się że jeszcze kilka dni a poszli by na noże z Kretem.
Było super, przejechane kilometry wcale nie męczyły a widoki na trasie
nie można opisać - to trzeba zobaczyć.
Jednak moim zdaniem najlepsze były wydmy- pełen czad.
Fajna impeza dla kogoś kto lubi pojeździć.
Chętnie Jasia z Wami rozpije ale z powodu braku misia najbliższe kominy odbywam na rowerze
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Odkąd mój traktor pojechał do Goleniowa też więcej na rowerze jeżdżę niż na quadzie. Możemy Marko zrobić ustawkę rowerowąMarko 777 pisze: Chętnie Jasia z Wami rozpije ale z powodu braku misia najbliższe kominy odbywam na rowerze
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
po prostu starość Tede a jak ktoś ma jeszcze ochotę na zabawę to jutro o 9.00 na petrochemi w motańcu zbiórka
- mol19
- Quad:: Czarny polar :)
- Imię: Adrian
- Kontakt:
Gratulacje za marokański wynik I nie pozostaje nic, jak pozazdrościć wspaniałej przygody
:P
ja jutro odpalam maszyne ale do liści zasypało mnie jak na Alasce masakra wieczorem sprawdze może jakieś halucynogenne to bym majątek na nich zbił
izomoto
Witam Wszystkich.
Widzę, że nie tylko u mnie straszne zaległości.
Nie wiem czy pod plandeką mam jeszcze gada, czy zostało tylko gniazdo dla myszy...
Ale przede wszystkim wielkie gratulacje dla Krzyśka i reszty ekipy z Maroka. - tylko pozazdrościć wyjazdu.
... patrzę sobie dzisiaj w TVN Turbo i ... już wiadomo, że reszty dowiem się na forum. No i faktycznie nie pomyliłem się.
Jak by co dorzucam butelczynę z popitką
Mówcie tylko gdzie i kiedy.
Widzę, że nie tylko u mnie straszne zaległości.
Nie wiem czy pod plandeką mam jeszcze gada, czy zostało tylko gniazdo dla myszy...
Ale przede wszystkim wielkie gratulacje dla Krzyśka i reszty ekipy z Maroka. - tylko pozazdrościć wyjazdu.
... patrzę sobie dzisiaj w TVN Turbo i ... już wiadomo, że reszty dowiem się na forum. No i faktycznie nie pomyliłem się.
Jak by co dorzucam butelczynę z popitką
Mówcie tylko gdzie i kiedy.
tede74 pisze: a na ustawce bez czarnego Jasia się nie pokazuj
No chyba wyjścia nie ma, i czarny jasiek zleci. No to co, sobota 6-tego, 9.00, Wielka Ustawka? A na koniec znajdziemy sobie jakiś lokalny fort legii i ognisko+degustacja. Panowie kierowców (albo kierowniczki) zamówić, żeby maszyny odprowadzili grzecznie do domu! I będzie bal.Deniu pisze:Jak by co dorzucam butelczynę z popitką
I to mi się podoba.
Termin mi pasi, więc już się cieszę na spotkanie.
(że nie wspomnę o gadzinie, która będzie przeszczęśliwa - w końcu zerwie plandekę z barów).
Myślę, że szczegóły zaczną się na dniach uszczegóławiać.
Termin mi pasi, więc już się cieszę na spotkanie.
(że nie wspomnę o gadzinie, która będzie przeszczęśliwa - w końcu zerwie plandekę z barów).
Myślę, że szczegóły zaczną się na dniach uszczegóławiać.
no ja się też dopisuje czarny czerwony zielony trzy kolory , przybywam niestety może być że bez maszyny bo będzię jeszcze w szpitalu ale na degustację jak najbardziej . Piromanowi trzeba faje indianską sprawić żeby gawęda i bajera o Maroku szła jak z nut. Chociaż " Jasiu " może w tym lepiej pomóc.
izomoto