Latamy
- tomkas
- Quad:: G700
- Imię: Tomek
Re: Latamy
Cześć
Niestety już po urlopie, ale perspektywa jazdy wynagrodzi powrót do rzeczywistości
Fajna fotka z wyjazdu szkoda że wróciłem o dzień wcześniej bo bym się z chętnie zabrał.
Mam nadzieje że niedługo będzie kolejny wyjazd i będę mógł się z wami zabrać nie mogę się doczekać
Opis wyjazdu przedstawiony bardzo oryginalny sposób jak telegram tylko zamiast- stop – pecik tekst kozak bardzo mi się podoba
Niestety już po urlopie, ale perspektywa jazdy wynagrodzi powrót do rzeczywistości
Fajna fotka z wyjazdu szkoda że wróciłem o dzień wcześniej bo bym się z chętnie zabrał.
Mam nadzieje że niedługo będzie kolejny wyjazd i będę mógł się z wami zabrać nie mogę się doczekać
Opis wyjazdu przedstawiony bardzo oryginalny sposób jak telegram tylko zamiast- stop – pecik tekst kozak bardzo mi się podoba
*****TanS-Squad Team*****
www.trans-squad-team.pl
www.trans-squad-team.pl
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Cos sie wreszcie ruszylo nawet jakas "szybka" nocka brawo Janek za mobilizacje. Nawet na zastepstwo znalazlo sie MXU pytanie czy tez czerwone ???
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
Rafał odnalazł w sobie twórczą inwencję
Wacek , ślad po tobie nie zaginął kolejne KYMCO
Tomkas założyłeś KOMINY ?
Wacek , ślad po tobie nie zaginął kolejne KYMCO
Tomkas założyłeś KOMINY ?
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
dzięki Wacek za uznanie MXU było chyba zielone albo czarne, ciemno było.
http://www.trans-squad-team.pl
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
- tomkas
Jak dzwonłlem do tego gościa to pod koniec lipca był na urlopie i nie miał czasu mam nadzieję że w przyszłym tygodniu załatwię montaż kominów i chlodnicy.
Na razie po 3 tygodniach nieobecności w robocie muszę się ogarnąć a do tego ten cholerny jet-lag nie daje za wygraną.
A tak na marginesie tuz przed wyjazdem wybrałem się na poligon i nie jestem do końca pewien ale chyba znalazłem ścieżkę zdrowia o której wspominaliście. Najpierw polatałem po okolicy, jakieś pochylnie, nie wiem jak ale zgubiłem się ale telefon mapa google i do przodu, dotarłem na strzelnice obok zajefajna czołgówka z jeziorami a potem przypadkiem dotarłem na wydmy ten teren już poznłlem bo byłem tam z Jankiem następnie kierunek dom ale jeszcze na koniec jeden malutki przejazd bo noc nadchodzi a ja nagle wjeżdżam w krzaki jak droga prowadzi i nagle znajduje się w mega błocie i tylko wyciągarka pomagała bo co chwilę błoto powyżej kolan i gad nie raz grzązł i łączył się w jedność z błotem dobrze że bylem z kolegą ( we 2 na gadzie ) bo bym do rana rękami grzebał i nic by z tego nie wyszło.Ten przejazd to tak jakby robiło by się takie koło, dobrze że w większości było sucho a błota głębokiego może 300-400m, ok 400 m fajnego blotka niezbyt głębokiego ale warto było oj warto mimo ze noc nadeszła a teraz już jestem pewien że szybko trzeba zaopatrzyć się w ledy na przód bo fabryczne świeczki to głównie służyły jako drogowskaz dla komarów i innych robaków. Czas przejazdu to 2h i nieziemskie wrażenia no i własna kobita nie poznała po powrocie. Sprzęt czyściłem dobre 2 godziny ale to mało istotne najważniejszy fun
To kiedy następny wypad?
Na razie po 3 tygodniach nieobecności w robocie muszę się ogarnąć a do tego ten cholerny jet-lag nie daje za wygraną.
A tak na marginesie tuz przed wyjazdem wybrałem się na poligon i nie jestem do końca pewien ale chyba znalazłem ścieżkę zdrowia o której wspominaliście. Najpierw polatałem po okolicy, jakieś pochylnie, nie wiem jak ale zgubiłem się ale telefon mapa google i do przodu, dotarłem na strzelnice obok zajefajna czołgówka z jeziorami a potem przypadkiem dotarłem na wydmy ten teren już poznłlem bo byłem tam z Jankiem następnie kierunek dom ale jeszcze na koniec jeden malutki przejazd bo noc nadchodzi a ja nagle wjeżdżam w krzaki jak droga prowadzi i nagle znajduje się w mega błocie i tylko wyciągarka pomagała bo co chwilę błoto powyżej kolan i gad nie raz grzązł i łączył się w jedność z błotem dobrze że bylem z kolegą ( we 2 na gadzie ) bo bym do rana rękami grzebał i nic by z tego nie wyszło.Ten przejazd to tak jakby robiło by się takie koło, dobrze że w większości było sucho a błota głębokiego może 300-400m, ok 400 m fajnego blotka niezbyt głębokiego ale warto było oj warto mimo ze noc nadeszła a teraz już jestem pewien że szybko trzeba zaopatrzyć się w ledy na przód bo fabryczne świeczki to głównie służyły jako drogowskaz dla komarów i innych robaków. Czas przejazdu to 2h i nieziemskie wrażenia no i własna kobita nie poznała po powrocie. Sprzęt czyściłem dobre 2 godziny ale to mało istotne najważniejszy fun
To kiedy następny wypad?
www.trans-squad-team.pl
www.trans-squad-team.pl
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
.....to musiałeś trafić na jakąś chyba ,,,odnogę,,, ścieżki bo tam gzie latamy to lecimy przez rzeczkę potem szutrówką aż prawie do podjazdów ale piaszczystych i stromych . Betonowe też wiem gdzie to jest .....czyż byś nie miał głównego urządzenia w postaci wyciągarki ???
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
- tomkas
Nie nie wyciągarka jest to właśnie dzięki niej udało nam się przejachać ten odcinek, bez niej to bym musiał przez tydzień wygrzebywać gada z błota
W takim razie jestem bardzo ciekaw jak wygląda ścieżka ?
www.trans-squad-team.pl
www.trans-squad-team.pl
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Stamtad sie nie wraca juz takim samymtomkas pisze:Nie nie wyciągarka jest to właśnie dzięki niej udało nam się przejachać ten odcinek, bez niej to bym musiał przez tydzień wygrzebywać gada z błota
TranS-Squad Team
WacoQ, widziałeś moja dziczyznę w GM, jest ZIELONY ;;pwacoQ pisze:Cos sie wreszcie ruszylo nawet jakas "szybka" nocka brawo Janek za mobilizacje. Nawet na zastepstwo znalazlo sie MXU pytanie czy tez czerwone ???
Weź kolego w końcu kup jakaś porządną maszynę obiecywałeś razem pojeździć.
I nie mów o swoim zastępstwie tylko o tymczasowym NASTĘPSTWIE.