Kultura jazdy quadem...

Gdzie jeździć, wyposażenie ridera, wyposażenie atv-ki, rejestracja, import quadów, przepisy prawne, prawo jazdy, nawigacja...
Awatar użytkownika
Po3gan^^

Post autor: Po3gan^^ » sob 26 lip, 2008

muszę to sprawdzić
Ale są też takie osoby co wymachują kijem, raz natrafił mi się taki delikwent i wsadził mi kija pod koło no i chłop się trochę rozczarował bo kij się złamał a wtedy facet był naprawdę wściekły... To są chyba dzieci neostrady a nie ludzie... :evil:

Awatar użytkownika
KaMaSx
Kontakt:

Post autor: KaMaSx » sob 26 lip, 2008

to z tym pytaniem o droge moze byc dobre... facet najpierw bedzie wyzywal a pozniej sie troche zgasi, bo my pytamy grzecznie o droge :)

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » pn 28 lip, 2008

Nie skutkuje ładna minka, dobra gadka itp.
Trzeba ich pozdrawiać poprostu środkowym palcem i tyle, nie zmienimy tego
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » wt 29 lip, 2008

BadAmstaff

Nie skutkuje ładna minka, dobra gadka itp.
Trzeba ich pozdrawiać poprostu środkowym palcem i tyle, nie zmienimy tego
Z taką postawą jak Twoja napewno tego nie zmienimy.
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » śr 30 lip, 2008

Ital jak mam to zmienić?
Każdy się odnosi do mnie w sposób niechciany to co mam robić ładną minkę i rzucać czułe słówka?
A może jeszcze pomóc temu komuś w czymś lub nie wiem zapewne najlepiej przestać jeździć na quadzie?
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

Awatar użytkownika
Po3gan^^

Post autor: Po3gan^^ » śr 30 lip, 2008

zgadzam się z BadAmstaff, oni nie reagują na wesołe miny wręcz przeciwnie bardziej się wściekają....
Dokładnie 2 dni temu jechałem znów i typowy chłop próbował mi koło przebić jak zatrzymałem się w spożywczaku ( w tej wsi co przejeżdżam) MYŚLAŁEM ŻE GO ZABIJE!!! ale zdążył uciec... Lecz po moich znajomościach wyczaiłem jego pole (buraki) po mojej akcji chłopakowi nic się z nich nie zostało... :lol:

Awatar użytkownika
szyka666

Post autor: szyka666 » śr 30 lip, 2008

Rozumiem złośc, ale źle robicie panowie, oj źle. :nie: Radze wam zastosujcie się do pewnej zasady: "g**** się nie rusza bo bardziej śmierdzi".
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » śr 30 lip, 2008

"Po3gan^^"zgadzam się z BadAmstaff, oni nie reagują na wesołe miny wręcz przeciwnie bardziej się wściekają....
Dokładnie 2 dni temu jechałem znów i typowy chłop próbował mi koło przebić jak zatrzymałem się w spożywczaku ( w tej wsi co przejeżdżam) MYŚLAŁEM ŻE GO ZABIJE!!! ale zdążył uciec... Lecz po moich znajomościach wyczaiłem jego pole (buraki) po mojej akcji chłopakowi nic się z nich nie zostało... :lol:
Rozumiem z Twojego postu, że zaorałeś mu to pole quadem ??
No właśnie przez takie postępowanie mamy przeje.ane. Dlatego, że do takiej akcji wkurzony byl na Ciebie jeden chłopek. Po takiej akcji cała wieś napiernicza jacy to quadowcy są źli i nie dobrzy i zasuwają przez pola złośliwie.

Pisałem już w innym topiku.
Na Pomorskich Bezdrożach zwialnialiśmy przy pieszcyh a do dzieciaków machaliśmy z uśmiechem. Może i rodzice byli trochę źli ale jak widzieli radość na twarzach dzieciarni to im szybko przechodziło.
Poza tym w parku maszyn biegało sporo dzieciaków i za naszym pozwoleniem trochę dosiadali gadzin. Tam mimo hałasu wszyscy do nas przyjaźnie się odnosili - rodzice wypoczywający nie wspominając oczywiście o dzieciakach.

Awatar użytkownika
Po3gan^^

Post autor: Po3gan^^ » śr 30 lip, 2008

To na co miałem czekać aż ten h.. rozpier.... mi quada??!!
Już raz miałem gwoździa w oponie i nie chcę by stało to się po raz drugi NIE POZWOLE!!! (podejrzewam że to również była jego robota )
nie, jedynie przejechałem po długości...( co prawda było tam może z pól ara)
A z facetem się znam. Zazdrośnik z niego i to niezły....
Facet początkowo myślał że to jakiś letnik przyjechał z miasta i wywija maszyną Lecz gdy zobaczył moją twarz zaczął się bezczelnie śmiać!!! Tego mu nie podarowałem...

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 30 lip, 2008

Po3gan^^:
zgadzam się z BadAmstaff, oni nie reagują na wesołe miny wręcz przeciwnie bardziej się wściekają....
Trzeba było zgłosić taki fakt na policę. A to co zrobiłeś, to nawet mi się tego komentować nie chce. Rozumiem tylko że odreagowałeś i czujesz się lepiej. Tylko nie miej później pretensji do nikogo (jedynie do sibie), że za kilka miesięcy nie będziesz mógł na quadzie jeździć...

Mimo, że jeżdżę qudami i prowadzę Forum i wortal o quadach, to czasem irytują mnie także quadowcy, ale Ci w stylu BadAmstaffa czy Po3gan^^'a... Niestety będąc na wyprawach rowerowych lub pieszych z moimi dzieciakami i żoną spotykam czasem quadowców tudzież crossowców którzy bezmyślnie mkną do przodu nie widząc innych ludzi. Denerwuje mnie to wtedy bardzo, ale jeżeli ktoś zwolni przy mnie i widzę, że rozumie że dzieci mogą się wystraszyć, że może nas zakurzyć to jest OK...
Póki co quadowa emeryturka :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niezbędnik quadowca”