Ale są też takie osoby co wymachują kijem, raz natrafił mi się taki delikwent i wsadził mi kija pod koło no i chłop się trochę rozczarował bo kij się złamał a wtedy facet był naprawdę wściekły... To są chyba dzieci neostrady a nie ludzie...
![Evil or Very Mad :evil:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_evil.gif)
Rozumiem z Twojego postu, że zaorałeś mu to pole quadem ??"Po3gan^^"zgadzam się z BadAmstaff, oni nie reagują na wesołe miny wręcz przeciwnie bardziej się wściekają....
Dokładnie 2 dni temu jechałem znów i typowy chłop próbował mi koło przebić jak zatrzymałem się w spożywczaku ( w tej wsi co przejeżdżam) MYŚLAŁEM ŻE GO ZABIJE!!! ale zdążył uciec... Lecz po moich znajomościach wyczaiłem jego pole (buraki) po mojej akcji chłopakowi nic się z nich nie zostało...
Trzeba było zgłosić taki fakt na policę. A to co zrobiłeś, to nawet mi się tego komentować nie chce. Rozumiem tylko że odreagowałeś i czujesz się lepiej. Tylko nie miej później pretensji do nikogo (jedynie do sibie), że za kilka miesięcy nie będziesz mógł na quadzie jeździć...Po3gan^^:
zgadzam się z BadAmstaff, oni nie reagują na wesołe miny wręcz przeciwnie bardziej się wściekają....
Dokładnie 2 dni temu jechałem znów i typowy chłop próbował mi koło przebić jak zatrzymałem się w spożywczaku ( w tej wsi co przejeżdżam) MYŚLAŁEM ŻE GO ZABIJE!!! ale zdążył uciec... Lecz po moich znajomościach wyczaiłem jego pole (buraki) po mojej akcji chłopakowi nic się z nich nie zostało...