Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Po pierwsze chińczyki to to samo co kingway itp.
Po 2 należy się przywitać
Po 3 gwarancja na chińczyki jest ale nie obowiązuje na części które ulegają zużyciu
Po 4 powiedz co to za szanowny salon-serwis który ci sprzedał nówkę bez gwarancji
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Kupiłem go na giełdzie w Starym Sączu jest z gwarancją ale oni mówią że nic nie jest na gwarancji ostatnio co mówiłem nie chciał mi zapalić to mu siadło sprzęgło to mi gościu powiedział żebym zapłacił jak chce na nim jeździć. Za sprzęgło zapłaciłem 180 zł a za olej 30zł.
A mam go dopiero niecały rok. A ten gość co mi sprzedawał to pochodzi z Młodowa firma Danex. Sory że sie nie przywitałem ale spieszyło mi sie chciałem wam to tylko powiedzieć. Jak kto chciałby tego quada 110 ccm to moge sprzedać za jakieś 1800zł
Witam mam w posiadaniu Quada king-way alpinus 150 automat Quad używany kupiłem z 2 ręki (mam go od 0,5 roku) 2 letni quad kupiłem w stanie nie oszukujmy się tragicznym kolo mówił ze bardzo dobry ale ... kupiłem cóż nie odpalał miał źle wyregulowane zawory po pół roku robię generalny remont hamulce z przodu poszły wsteczny nie chodzi świateł nie ma uszczelki do ... kitu i jeszcze wałek zdawczy do wymiany bo łożysko nie chce dać się nabić tylko wpada bez oporu czekałem na części po miesiącu wreszcie przyszły. Podsumowując king way'e są słabe szybko się psują nie osiągają dużych prędkości i przestałem się nim jarać wraz z opadnięciem emocji następny będzie jakiś motor a nie quadem nie wyjedziesz na drogę ruchliwą tylko lasy i łąki albo drogi gruntowe ale nic jeszcze będę go miał w końcu sezon się rozpoczął
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
no niby tak ale jak sie ma tylko karte motorowerową to nie bardzo bo to 150cmm gdzies czytałem ze tylko 50 na karte motorowerową a co do quada to juz prawie gotowy silnik wstawiony podłączyc magneto obudowe plastikową i tam reszte plastików