KINGWAY ALPINUS 250HMR PLZ odpiszcie...
- BadAmstaff
- Kontakt:
- djmp9
- Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
- Imię: www.minikoparka.hekko.pl
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
Crossa NAPEWNO NIEKUPIE KU*WA... TU CHODZI O QUADA I NIEPROPONUJCIEW MI CROSSY CZY COS INNEGO TO CHYBA FORUM O QUADACH NIE??
A co do chinskich quadow to co sie w nich tak sie psuja ze mowicie ze to zlomy??
chodzi wam o tylni wachacZ?? bo chciałbym wiedziec co sie w nich tak psoje bo to juz chyba pewne ze kupie tego kingwaya i chcialbym wiedziec co sie psoje zeby to wzmocnic czy jakos poprawic...
A co do chinskich quadow to co sie w nich tak sie psuja ze mowicie ze to zlomy??
chodzi wam o tylni wachacZ?? bo chciałbym wiedziec co sie w nich tak psoje bo to juz chyba pewne ze kupie tego kingwaya i chcialbym wiedziec co sie psoje zeby to wzmocnic czy jakos poprawic...
Przede wszystkim zmień słownictwo, sprawdź pisownie i NIE KRZYCZ!! Do crossa namawia Cie tylko BadAMstaff,a nie wszyscy użytkownicy. O chińczykach wiele było pisane, znajdziesz tego sporo tutaj na Quadziku, także na atvpolska wystarczy poszukać, a na pewno trzeba pytać ale grzecznie bez zbędnej agresji, pretensji i innych głupot... Napisz konkretnie co chcesz wiedzieć, zadaj kilka składnych pytań, a na pewno postaramy sie Tobie pomóc...
Co do Twoich wymogów to troche wyssane z palca. Wyższy jestem od Ciebie a sam latam często, gęsto 150 i sprawia mi to wiele frajdy i radości. Wiadomo, ze jak jestes przyzwyczajony to wyższych standardów to wymagasz, dlatego gdy zależy mi przede wszystkim na komforcie to wybieram większy sprzęt. Prędkość o jakiej piszesz ( 90 km/h) jest prędkościa moim zdaniem nieosiągalną dla chińczyka o pojemności nawet 250, quady produkowane przez renomowanych producentów, z większymi pojemnościami nie osiągają takich prędkości.
Prędkość to jedno, a bezpieczęnstwo drugie. Słabej jakości quad może nie wytrzymać dużej prędkości po dziurawej drodze. Nie pisze tu tylko o czynnikach takich jak hamulce i zawieszenie gdzie nawet Kymco ma problemy przy znacznie mniejszych prędkościach ale także o wytrzymałości ramy, drążków kierowniczych itp.
Przemyśl wszystkie swoje wymagania, dodaj do nich swoje zachcianki i swoją ambicję, a poźniej podziel przez własne możliwości. O wyniku możemy podyskutować tutaj na forum do czego zresztą zapraszam. Pozdrawiam, Krzysiek.
Co do Twoich wymogów to troche wyssane z palca. Wyższy jestem od Ciebie a sam latam często, gęsto 150 i sprawia mi to wiele frajdy i radości. Wiadomo, ze jak jestes przyzwyczajony to wyższych standardów to wymagasz, dlatego gdy zależy mi przede wszystkim na komforcie to wybieram większy sprzęt. Prędkość o jakiej piszesz ( 90 km/h) jest prędkościa moim zdaniem nieosiągalną dla chińczyka o pojemności nawet 250, quady produkowane przez renomowanych producentów, z większymi pojemnościami nie osiągają takich prędkości.
Prędkość to jedno, a bezpieczęnstwo drugie. Słabej jakości quad może nie wytrzymać dużej prędkości po dziurawej drodze. Nie pisze tu tylko o czynnikach takich jak hamulce i zawieszenie gdzie nawet Kymco ma problemy przy znacznie mniejszych prędkościach ale także o wytrzymałości ramy, drążków kierowniczych itp.
Przemyśl wszystkie swoje wymagania, dodaj do nich swoje zachcianki i swoją ambicję, a poźniej podziel przez własne możliwości. O wyniku możemy podyskutować tutaj na forum do czego zresztą zapraszam. Pozdrawiam, Krzysiek.
.:GALEON:.
- BadAmstaff
- Kontakt:
Siema wszystkim wiecie ja myśle że nie ma gorszej firmy niż kingway normalnie tydzień po zakupie quada 110 niechciał mi zapalić odwiązłem. Potem już ze 3 razy było to samo.Pułtora tygodnia temu odwiozłem bo też nie chciał zapalić. Noto gościu mi mówi że nie zmieniłem oleju jak po puięciu bakach tzreba zmiieniać to zmieniłem. Jak go wtedy odwiązłem to mi powiedzieli żre spaliłem sprzęgło. Potem sobie myśle że może za dużo jeździełem i dla tego sie tak psuł.Teraz go przywiozłem to mnie 50 kilogramowego chłopaka niemoże wywieżć pod lekką górkę. A ci co naprawiają to mówią ciągle że to jest nie na gwarancji. Ja już wole chińczyka bo mój kolega ma i jego i dwóch jego kolegów uwiezie pod tą górkę co ja niemoge wyjechać oni we tzrech wyjdą a ważą ze 150 kg. a ja 50 kg noi do tego quada dopłaciłem z 500 zł a kupiłem za 3000 110ccm quada. Sprzedaje i już nigdy nie kupie z tej firmy **************************************
admin: usunąłem groźby pod adresem firmy... załatwiaj proszę takie sprawy w bardziej cywilizowany sposób.
admin: usunąłem groźby pod adresem firmy... załatwiaj proszę takie sprawy w bardziej cywilizowany sposób.
Ostatnio zmieniony sob 28 cze, 2008 przez joki25, łącznie zmieniany 1 raz.
jacek