Kawasaki KVF 750 - Gwałt i BruTalna siła... :)
Fajnie jest jak jest różnorodnie. Ja bardzo lubie ostre podjazdy, górki, techniczną jazdę a nie przepadam, ze błotem. Jaka to frajda mieć zawalonego quada i się lepić. Woda jest fajna, jezeli jest dzika, typu strugi itp, ale quad zle reaguje na wode i bardzo szybko sie zuzywa...szkoda go po prostu. Rury blokują przeplyw powietrza i łatwo je urwać.
Jak mi woda zaczyna zalewać swiatła to jest hasło do wyjazdu...Moze dlatego jeszcze nie zalałem Bomby.
MKoze dlatego tak lubie góry bo zapas mocy i momemntu w bombie pozwala fantastycznie wjezdzać pod wszysko i nie potrzeba dużego rozbiegu a zjazdy? EBS (hamowanie silnikiem) jest chyba najelpsze ze wszyskich quadów. Z najstormszych górek zjeżdżam na biegu H, 4x4, bez dotykania hamuców i jest pełna kontrola i nie rozpedza sie powyzej ok 10km/h
Jak mi woda zaczyna zalewać swiatła to jest hasło do wyjazdu...Moze dlatego jeszcze nie zalałem Bomby.
MKoze dlatego tak lubie góry bo zapas mocy i momemntu w bombie pozwala fantastycznie wjezdzać pod wszysko i nie potrzeba dużego rozbiegu a zjazdy? EBS (hamowanie silnikiem) jest chyba najelpsze ze wszyskich quadów. Z najstormszych górek zjeżdżam na biegu H, 4x4, bez dotykania hamuców i jest pełna kontrola i nie rozpedza sie powyzej ok 10km/h
- prezziguzzi
- Kontakt:
no widzisz Prezi, ja np lubie jeździć głeboko. Nawet jeśli nie zalewam sie cały to po prostu dla mnie to jest pewnosć. źle wspominam spuszczanie wody ze skrzyni pasowej (choć i tak czasami musze to jeszcze robić) a jeszcze gorzej wspominam wymiane oleju i suszenie filtra. To miało być dla bezpieczeństwa ale się tak rozwinęło. mi to sprawia frajde i satysfakcję a przecież po to są quady. Maciek lubi po górkach, napewno super się przy tym bawi i tak trzymać
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: