I Piknik Miłośników Quadów Prabuty k. Długosiodła 30.09.2007

Archiwum imprez sportowych takich jak: CC, QC, Enduro, maratony...
Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » pt 31 sie, 2007

wybiera sie tam ktoś??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
2m.team

Post autor: 2m.team » pt 31 sie, 2007

Malisz:
A czy każdy może brać w tym udział??

NP. JA?

-Mam 14 lat.
-Yamaha Blaster 200 ccm
-Trzeba być pełnoletnim? Bo oczywiście może jechać mój brat ma 21 lat jeżeli trzeba.

Potrzebne są jakieś zgłoszenia?
myślę, że nie będzie problemów z twoim startem, jeżeli chodzi o zgłoszenia to poczekajcie do poniedziałku, zamieszczę wtedy szczegółowy opis trasy ze zdjęciami.
Ostatnio zmieniony pt 31 sie, 2007 przez 2m.team, łącznie zmieniany 1 raz.

Malisz

Post autor: Malisz » pt 31 sie, 2007

Aha dzięki :) a nie wiesz czy będą szczegółowe Klasy (np. do 200ccm , do 600cmm i wzwyż ) lub juniorzy , seniorzy i te inne ..??
[size=75]QUAD Jest Bogiem | OFFROAD Nałogiem |CROSS Zabawą | SKUTER Podstawą|

SPRZEDAM CPI GTR 2005r. 694-378-108 OKAZJA![/size]

Awatar użytkownika
2m.team

Post autor: 2m.team » śr 05 wrz, 2007

I etap
na początek zmagania z 1200 metrowym torem, 3-4 rundy na czas po wytyczonej trasie, starty 2 do 4 zawodników w jednej rundzie, tor o zróżnicowanej szerokości, piasek, trawa, szuter, chopy...

II etap
trasa przeprawowa, odcinek w lesie z elementami kilku przepraw przez rzeczkę, trudny

III etap
ekstrem w piaskowni - solidny zestaw przeszkód (zjazdy i podjazdy) po starych wyrobiskach piaskowni

pomiędzy etapami planujemy konkurencje dodatkowe, atrakcyjne dla zawodników i oglądających

Malisz

Post autor: Malisz » śr 05 wrz, 2007

a co ze zgłoszeniami????????
[size=75]QUAD Jest Bogiem | OFFROAD Nałogiem |CROSS Zabawą | SKUTER Podstawą|

SPRZEDAM CPI GTR 2005r. 694-378-108 OKAZJA![/size]

Awatar użytkownika
2m.team

Post autor: 2m.team » czw 06 wrz, 2007

zgłoszenia mailem na 2m.team@wp.pl
zaraz podam także szczegółowo jakie dane powinny się znaleźć w mailu

zastanawiam się także czy nie zrobić wyścigu typu cross country, 20 min naszą wyznaczoną trasą i kto więcej okrążeń zrobi, w podziale na klasy, później przeprawówka i na końcu ekstrem w piaskowni

Awatar użytkownika
2m.team

zgłoszenia

Post autor: 2m.team » czw 06 wrz, 2007

Zgłoszenia prosimy nadsyłać mailowo 2m.team@wp.pl w tytule "Piknik Prabuty - imię nazwisko uczestnika"

W mailu powinny być następujące dane:
- imię, nazwisko
- 2x4, 4x4

w mailu zwrotnym dostaną Państwo szczegółową mapę dojazdu na miejsce imprezy, numer startowy, plan imprezy...

Awatar użytkownika
2m.team

Post autor: 2m.team » pn 17 wrz, 2007

W niedzielę wytyczona została trasa cross country. Pętla ma długość 1740m i planujemy rozegranie 10 rund. Czas trwania okrążenia ok 6 min. więc całość ok. 1 godziny. Ja przejechałem dwie pętle i byłem potężnie zmachany więc zastanawiamy się nad podzieleniem rozgrywek na 2 rundy po np. 25 min w każdej klasie. Osobiście zastanawiam się nad delikatnym uproszczeniem trasy ale koledzy twierdzą że jest ok. Jest kilka niezłych zjazdów i podjazdów, parą odcinków szybkich. Jak macie jakieś sugestie to bardzo proszę- jest to pierwsza organizowana przez nas impreza. Trasa jest bardzo atrakcyjna terenowo i krajobrazowo.

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » wt 18 wrz, 2007

Ktoś sie tam wybiera bo zastanawiem się czy jechać ??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
2m.team

Post autor: 2m.team » czw 20 wrz, 2007

nie zastanawiaj się, jest to pierwsza impra organizowana przez nas ale myślę, że będzie fajna atmosfera i mnóstwo atrakcyjnych miejscówek do jazdy. Dzisiaj wstępnie ustalaliśmy trasę trialowo - przeprawową. Lokalizacja - stare koryto rzeczki, przeprawa przez rzeczkę w kilku miejscach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy sportowe”