Great Escape Rally 2013
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Great Escape Rally 2013
Postaw kawę na ławę i juz.... wiem, wiem.... ja sobie mogę pozwolić, Ty "jeszcze" nie !!
Jak wykombinujesz, to jadę z Tobą....
Jak wykombinujesz, to jadę z Tobą....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Bubu nocleg w Zaganiu jest za 25 pln
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
LEJEK pisze: Jak wykombinujesz, to jadę z Tobą....
- LEJEK
no nie przesadzaj...
ja też Cię kocham......
ja też Cię kocham......
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
ło w mordę ... Bubu daj to przeczytać żonie - nie będzie miała nic przeciwko Twojemu wyjazdowi hihihihi
- LEJEK
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Przez ostatnie dni mocno zastanawiałem się nad gerem, nawet szukałem taniego noclegu, tj. Zuberek mi szukał...
Skoro jednak tam prawie nikt nie startuje, więc z kim się ścigać , z terenówkami ?
Bubu pisał o treningu ale trening roadbooka za 600 pln wpisowe plus noclegi, żarcie, dojazd, serwis po rajdzie i inne wydatki czyli ponad 1000 pln i 3 dni poza domem to dziękuję i się nie zapisuje.
Pozostaje na jutro decyzja co do redrally ale to już w innym dziale
Skoro jednak tam prawie nikt nie startuje, więc z kim się ścigać , z terenówkami ?
Bubu pisał o treningu ale trening roadbooka za 600 pln wpisowe plus noclegi, żarcie, dojazd, serwis po rajdzie i inne wydatki czyli ponad 1000 pln i 3 dni poza domem to dziękuję i się nie zapisuje.
Pozostaje na jutro decyzja co do redrally ale to już w innym dziale
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- BuBu
No nie wiem, tego dreszczyka emocji nie da takie tam sobie niedzielne jechanie. Ja chciałem ciąć koszty do minimum. Pojechać, spać w busie (jest ogrzewanie postojowe), żreć kiełbasę z ogniska i lać paliwo do quada. Ot i wsio. Taka odskocznia od koszuli i pierd*** komputera w pracy. Bez napinania.
Do końca będę myślał.... Jak gdzieś nie poćwiczę z roadbookiem, to marnie widzę występ w MT. Chciałem GER potraktować lajtwo, przejechać, wyczuć wszystkie mody zawieszenia, potestować nowy metromierz, przewijarkę, osłony chłodnicy, agregat prądotwórczy... itp, itd. Inaczej testy odbędą się na MT. A tam, szczerze się teraz przyznam, bo jestem po drinku, będę miał spinkę, hihi
Do końca będę myślał.... Jak gdzieś nie poćwiczę z roadbookiem, to marnie widzę występ w MT. Chciałem GER potraktować lajtwo, przejechać, wyczuć wszystkie mody zawieszenia, potestować nowy metromierz, przewijarkę, osłony chłodnicy, agregat prądotwórczy... itp, itd. Inaczej testy odbędą się na MT. A tam, szczerze się teraz przyznam, bo jestem po drinku, będę miał spinkę, hihi
A ja dzisiaj słyszałem, że konkurencja na GER wcale nie ma być taka słaba
Ozo Drapers Squad
- BuBu
No i bardzo dobrze!