Defetysta. Możliwość ręcznego zapięcia blokady powinna byc we wszystkich pojazdach tego typu. Do precyzyjnego podjeżdżania lub rockcrawlingu nie wymyślono nic lepszego.cała przyjemnośc posiadania zapinanej ręcznie pełnej blokady. Oby to nie było nic powaznego....
dyfry g700
shelton
Defetysta. Możliwość ręcznego zapięcia blokady powinna byc we wszystkich pojazdach tego typu. Do precyzyjnego podjeżdżania lub rockcrawlingu nie wymyślono nic lepszego.cała przyjemnośc posiadania zapinanej ręcznie pełnej blokady. Oby to nie było nic powaznego....
Dokładnie tak np. visco-lok plus możliwośc zblokowania w 100 % cud miód
Ostatnio zmieniony pt 09 maja, 2008 przez darekk310, łącznie zmieniany 1 raz.
Moc Jest Bogiem, Prędkość Nałogiem, Nitro Zabawą, a Turbo Podstawą
Tutaj nie pomogło zapięcie blokady http://pl.youtube.com/watch?v=M7hnuzuv9Hw
Quad zawisł i pozostała wyciągarka.
Quad zawisł i pozostała wyciągarka.
Czego dowodzi ten filmik ATVKamin? Chyba tego ze koleś nawet nie wpadł na to by popchnać quada. Myślisz ze jakas inna blokada by to cos pomogła?
Jeśli masz pewnośc ze blokada Ci się przyda na danym odcinku, masz czas by się zatrzymac i ja zapiąc i wiesz ze nie przeszkodzi Ci w innych manewrach w tym momencie i wierzysz ze się ona w ogóle zapnie to jak nic potrzebujesz pełnej blokady jak w Grizzly ale jeśli masz kilka ciasnych drzew i rówów z błotem i nie masz czasu by się zatrzymywac by włączać i wyłączać ryzykując ze z pospiechu możesz nie wytrzymac i dac w palnik troche za szybko to proponuje cos lepszego niż rozwiązanie z Grizzly.
Jeśli masz pewnośc ze blokada Ci się przyda na danym odcinku, masz czas by się zatrzymac i ja zapiąc i wiesz ze nie przeszkodzi Ci w innych manewrach w tym momencie i wierzysz ze się ona w ogóle zapnie to jak nic potrzebujesz pełnej blokady jak w Grizzly ale jeśli masz kilka ciasnych drzew i rówów z błotem i nie masz czasu by się zatrzymywac by włączać i wyłączać ryzykując ze z pospiechu możesz nie wytrzymac i dac w palnik troche za szybko to proponuje cos lepszego niż rozwiązanie z Grizzly.
- maciejpawel
- Kontakt:
u mnie tak samo jak http://www.atvpolska.pl/f...ghlight=blokada w tym temacie
;pęknięta zębatka, spowodowane włączeniem blokady podczas jazdy
->użyłem zdjęcia z tematu wyżej, ponieważ wygląda to identycznie
część ta jest tu z numerkiem 6:
kosztu cudeńka to 'jedyne' 464$
;pęknięta zębatka, spowodowane włączeniem blokady podczas jazdy
->użyłem zdjęcia z tematu wyżej, ponieważ wygląda to identycznie
część ta jest tu z numerkiem 6:
kosztu cudeńka to 'jedyne' 464$
Ostatnio zmieniony pn 12 maja, 2008 przez maciejpawel, łącznie zmieniany 2 razy.
- maciejpawel
- Kontakt:
moze z palmyMotyf
z choinki sie urwałes
przepraszam, musiałem
Ostatnio zmieniony pn 12 maja, 2008 przez maciejpawel, łącznie zmieniany 1 raz.