DOBRY QUAD ZA MAŁĄ KASE. !!!!!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: DOBRY QUAD ZA MAŁĄ KASE. !!!!!
Jak w każdym chińskim quadzie. Nie każdym poniżej 10 tys.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Ja doradzam kupić Shineraya 200.
Quad bardzo dobry.
Mykam nim po asfalcie 90 km/h i pięknie chodzi.
Niestety nim na polach nie pojeździsz ze względu ze ma pod zębatką tylnią i tarczą hamulcową osłonkę metalową, która jest blisko ziemi.
Ma mocnego kopa jak sie dwójkę wrzuci.
Na trzecim biegu możesz spokojnie jechać do 60 km/h
Naprawdę polecam.
Ja swojego kupiłem za 8 tyś. ponieważ kupowałem z salonu, który również sprzedaje Yamahy, Polarisy i Hondy i co 2 miesiące jeżdżę nim na przegląd i wszystko ładnie mi wymieniają (praktycznie same płyny).
U nich wymieniłem podzespoły różne na japońskie co mnie wyniosło o koło 1 tyś. (w cenie 8 tyś.).
Quad ładnie śmiga.
Polecam
Quad bardzo dobry.
Mykam nim po asfalcie 90 km/h i pięknie chodzi.
Niestety nim na polach nie pojeździsz ze względu ze ma pod zębatką tylnią i tarczą hamulcową osłonkę metalową, która jest blisko ziemi.
Ma mocnego kopa jak sie dwójkę wrzuci.
Na trzecim biegu możesz spokojnie jechać do 60 km/h
Naprawdę polecam.
Ja swojego kupiłem za 8 tyś. ponieważ kupowałem z salonu, który również sprzedaje Yamahy, Polarisy i Hondy i co 2 miesiące jeżdżę nim na przegląd i wszystko ładnie mi wymieniają (praktycznie same płyny).
U nich wymieniłem podzespoły różne na japońskie co mnie wyniosło o koło 1 tyś. (w cenie 8 tyś.).
Quad ładnie śmiga.
Polecam
- bawidamek77
- Quad:: Polaris Sportsman 850 xp
- Imię: Damian
Ja wiem jedno i przekonałem się o tym na własnej skórze a mianowicie że wszystko ma swoją cenę a więc jakość zawsze idzie z wysoką cena w parze. Nie ma tak żeby kupić coś extra i się nie wypieniężyć.