DOBRY QUAD ZA MAŁĄ KASE. !!!!!
DOBRY QUAD ZA MAŁĄ KASE. !!!!!
CHCIALEM SIE PODZIELIC Z KOLEGAMI TAKĄ OTO UWAGĄ : QUADAMI JEZDZE OD 3 LAT , NIESTETY NIE STAĆ MNIE NA QUADA ZA 20000 ZŁ, WIEC NA POCZATKU MIAŁEM, KINGWAYA 250, POTEM DŁUŻSZY CZAS BASHANA 200, I FAKTYCZNIE NON STOP BYŁY Z NIMI PROBLEMY , OKOŁO ROK TEMU KUPIŁEM MODEL DIABLO 200 , DAŁEM 3800 ZŁ,ZASTANAWIAŁEM SIE NO BO TO AUTOMAT I W OGÓLE, OKAZAŁO SIE ZE PRZEZ ROK CZASU ŻADNYCH AWARII, ŻADNYCH ODKRECAJACYCH SIE ŚRUB, I OBJEŻDŻAM NIM WSZYSTKIE BASHANY, 2 MOICH KOLEGÓW TEŻ SOBIE KUPIŁO I W ŻADNYM NIC SIE NIE DZIEJE , I QUADA NIE OSZCZĘDZAM, JEŻDŻE WSZĘDZIE, I FAKTYCZNIE JEST TAK ZE NP. SKRZYNIA BIEGÓW MANUALNA TO MOŻE I JEST DOBRA ALE TYLKO W FIRMOWYM SPRZĘCIE , W CHINOLACH TYLKO AUTOMAT MOŻE WYTRZYMAĆ, DOMYSLAM SIE ŻE GOŚCIE Z KASĄ STWIERDZĄ ZARAZ ŻE NIE WARTO I W OGÓLE BO TO CHINOL , ALE ZAŁOŻE SIE ZE KAŻDY KTO MA TEN MODEL ZŁEGO SŁOWA NIE POWIE.
DIABLO 200
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
Podajcie przebiegi i teren w jakim jeździcie to będę mógł się ustosunkować. Posiadanie quada nawet przez rok nie znaczy że jest on dobry lub zły. Ważne jest to czy w terenie do którego przeznaczone są quady daje sobie radę i po jakich przebiegach zaczynają pojawiać się usterki oraz na ile są poważne. Na razie nie podajecie żadnych konkretów poza tym że je posiadacie i że są fajne. Mało...
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...
Trudno mówić o konkretnych przebiegach, ponieważ te quady nie mają liczników. Mimot to przez prawie rok to troche można zrobić. Teren to przedewszystkim lasy i pola. Sprzęt ten jest oczywiście tylko napędowy więc w ciężkim terenie lub w czymś tego typu się zakopie. Ale za tą kasę może być . Jeździłem już różnymi quadami tego typu ale ten naprawdę daje radę, np: Bashan może jest i ok ale problemy z łańcuchem, (spada luzuje się, biegi nie bardzo itd.) Jak przyjdzie do kupowania części to ciężko coś załatwić.
modRuszko: Proszę pisać małymi literami, wielkie uznawane są za krzyk.
modRuszko: Proszę pisać małymi literami, wielkie uznawane są za krzyk.
Ostatnio zmieniony sob 03 sty, 2009 przez bolo, łącznie zmieniany 1 raz.
DIABLO 200
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
Przede wszystkim NIE KRZYCZ! To że quad nie ma licznika nie znaczy że nie da się określić przynajmniej w przybliżeniu jakie przebiegi robi. Ja robię rocznie okolo 5-7 tysięcy. Ale znam taki którzy robią 15. Rozumiem, że sprzęt jest typowo turystyczny, ale nie wierzę że bezawaryjny. Awarie zdarzają się nawet w markowych quadach...
modRuszko: Proszę zgłaszać post, wtedy masz 100% pewność, że post niezgodny z regulaminem zostanie poprawiony bądź usunięty. Mimo wszystko dziękuje.
modRuszko: Proszę zgłaszać post, wtedy masz 100% pewność, że post niezgodny z regulaminem zostanie poprawiony bądź usunięty. Mimo wszystko dziękuje.
Ostatnio zmieniony sob 03 sty, 2009 przez Krawco, łącznie zmieniany 1 raz.
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...
Hmm a wiesz co jest w tym co napisałeś najlepsze? Za wydane pieniądze mógłbyś kupić jednego, całkiem fajnego quada. Dziwne zachowanie. Jak dla mnie oczywiście.WIEC NA POCZATKU MIAŁEM, KINGWAYA 250, POTEM DŁUŻSZY CZAS BASHANA 200, I FAKTYCZNIE NON STOP BYŁY Z NIMI PROBLEMY , OKOŁO ROK TEMU KUPIŁEM MODEL DIABLO 200 , DAŁEM 3800 ZŁ
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
Witaj, model napewno masz inny , a silnik 150 z biegiem wstecznym w tylnym moście ? , jezeli tak to faktycznie jest to bardzo awaryjna konstrukcja.michał napisał...
witaj model mam inny ale sinlik ten sam jest po 23 naprawach porażka
Ostatnio zmieniony ndz 04 sty, 2009 przez bolo, łącznie zmieniany 1 raz.
DIABLO 200