Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Tak to juz jest z tymi chińczykami, ale jeśli ktoś chce kupić chinola to musi sie liczyć z takimi niespodziankami O takiego quada trzeba dbać dwa razy bardziej niż o Japończyka (wiem coś o tym, bo sam mam bashana )
mam pytanko mam quada diablo 200cc chiński urwał mi się jeden kabelek zielony i przez to nic nie mogę zrobić jak by przez niego nie było w ogóle prądu jak go przykładam do akumulatora do minusa to działa tylko robi zwarcie zaczyna iskrzyć i się grzeje do czego ten kabel może być
Chłopie sprzedaj to od razu. Ja już to posiadam ponad rok czasu. Po pierwszych paru miesiącach padło tylne zawieszenie. Części są tak zaje***** orginalne, że szok. One mają od razu w Sobie luz. Tak, że trzeba wytaczać nowe tuleje. Teraz robiłem cały przód i jest masakra. Klocki hamulcowe padają po 3 tygodniach od założenia. Najgorszy zakup jaki zrobiłem. Teraz tylko trzeba czekać na z finaliwoanie nowego Can-am i będzie po problemie. Nie polecam tego chińskiego badziewia. Odradzam każdemu kto to kupuje i zamierza kupić coś takiego. Kasa wyrzucona w błoto.