Niestety te 600$ już przekracza mój budżet, tzn chciałbym ale planuję też inne drobne modyfikacje. Nie sądzę również abym był w stanie wykorzystać możliwości tego zawieszenia, jeżeli tak jak mówicie między seryjnym zawieszeniem a stage 1 jest spora różnica to i tak będzie to dla mnie duża sprawa. Sprawdzałem ofertę Foxa i Ohlinsa i niestety nie mają zestawów dedykowanych dla KQ. Więc jeżeli nie pojawi się jakiś inny ciekawy pomysł to chyba zostanę przy Elce st1.Ikar pisze: Co do Elki, osobiście wolałbym chyba dołożyć 600$ i mieć Stage 3. Inna sprawa czy nie zastanawiałeś się nad inną marką - np. foxy - do Rincona nie produkują, ale może do kini się znajdzie. Różnica między zawiechą zywkłą olejową, a gazową jest ogromna. Stage 3 możesz całkowicie ustawić pod siebie. Z 1 będziesz miał problem bo nie znajdziesz odpowiedniego ustawienia na to co chcesz tym quadem robić (tj błoto, wyprawy, szybkie cc) dodatkowo tak jak powiedział Daniel - będzie się grzało. Oczywiście będzie niebo lepiej niż w serii ale czy nie warto dorzucić $ albo tak jak wcześniej napisałem poszukać innego producenta. Fox ostatnio się ładnie podciągnął w produkcji zawiasów...
Brakuje w naszym Quadziku takich testów np BH1 vs Abuzz vs A-track czy jak on tam sie nazywa.Ikar pisze: Co do testu - bardzo czekam na niego - ale patrząc na tę oponę przypominają mi się podróbki BH, a z tego co wiem żadna nie była warta swojej ceny. Arbuzzy moim zdaniem będą o niebo lepsze.
Pozdrawiam
Pzrecież jeżeli jest problem z wypożyczeniem opon to jest sporo forumowiczów z niedalekiej okolicy którzy pewnie na potrzeby testu udostępnią na chwilę swoje gumki.
Przydałoby sie takie urozmaicenie jak i mała relacja na temat CF czy innych ciekawych marek. O Accessie 700 coś było?