Witam, mam pytanie, czy naprawiał ktoś tyny amorek w kodiaku 450 , czy jest rozbieralny i da się wymienić uszczelniacze, czy trzeba szukać nowego, lub używanego, może ma ktoś namiar na jakieś używane części do kodiaka ???
pozdrawiam
,
Cieknący amortyzator tylny
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: Cieknący amortyzator tylny
amortyzatora do Kodiego nie opłaca się regenerować, poszukaj jakąś używkę na allegro
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
no problem polega na tym, że nie ma tylnych, a szukałem już kilka razy, ( no chyba że coś przeoczyłem ) był jeden za 600 zł to lekka przesada ..
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
600zł to chyba za nowy, musisz śledzić ogłoszenia aż wreszcie coś się trafi, podzwoń po tych handlarzach z allegro co sprzedają inne części, może akurat mają. Tak się jeszcze zastanawiam czy przypadkiem Bruin/Grizzly 350 mają identyczne lub G660
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
Że nikt nic ciekawego nie podpowiedział w temacie, to może ja doradzę komuś na przyszłość.
Ja problem rozwiązałem za pomocą firmy która regeneruje amortyzatory, szukałem po aukcjach i nic tańszego jak 650 plus wysyłka nie znalazłem, co prawda nowy ten amorek, ale prawie 700 zł to przesada.
firma która regeneruje amortyzatory deklarowała się że regeneruje każdy amortyzator, nawet nierozbieralny jak był w Kodiaku. Wysłałem do nich amortyzator i po 5 dniach odesłali zregenerowany jak nowy z roczną gwarancją i zapłaciłem 250 zł.
Nie wiem czy to dobre rozwiązanie, ale najtańsze na chwilę obecną ..
pozdrawiam, może komuś to pomoże rozwiązać problem z cieknącym amorkiem ...
Ja problem rozwiązałem za pomocą firmy która regeneruje amortyzatory, szukałem po aukcjach i nic tańszego jak 650 plus wysyłka nie znalazłem, co prawda nowy ten amorek, ale prawie 700 zł to przesada.
firma która regeneruje amortyzatory deklarowała się że regeneruje każdy amortyzator, nawet nierozbieralny jak był w Kodiaku. Wysłałem do nich amortyzator i po 5 dniach odesłali zregenerowany jak nowy z roczną gwarancją i zapłaciłem 250 zł.
Nie wiem czy to dobre rozwiązanie, ale najtańsze na chwilę obecną ..
pozdrawiam, może komuś to pomoże rozwiązać problem z cieknącym amorkiem ...