Taaa, od nowości
Moja to w ogóle jeszcze jest nowa
CF MOTO X8 800 - PRĘDKOŚĆ MAKSYMALNA
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: CF MOTO X8 800 - PRĘDKOŚĆ MAKSYMALNA
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: juz prawie X8
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: CF MOTO X8 800 - PRĘDKOŚĆ MAKSYMALNA
oczywiscie kazdy ma swoje zdanie co do blokady
ale czy wszystkie marki samochodowe i motocyklowe robia glupote czy tez strzelaja sobie w kolano nie blokujac swoich pojazdow?
ok, zaraz moge uslyszec ze jest to sprzet wyczynowy, a czy jak kupuje np. yamahe YZ250F to wybieram sie tylko i wylacznie w teren lub na tor i nie po to by pyrkac
z drugiej strony jestem zdania, ze nawet sprzet zblokowany jest sie w stanie zajechac!:)
wg mnie wszystko zalezy od eksploatacji i sposobu jazdy uzytownika, trzeba miec jednak troche jazni zeby np. w pierwszej mth nie zajechac jakiegokolwiek sprzeta (bo mozna!)
Pozdr
ale czy wszystkie marki samochodowe i motocyklowe robia glupote czy tez strzelaja sobie w kolano nie blokujac swoich pojazdow?
ok, zaraz moge uslyszec ze jest to sprzet wyczynowy, a czy jak kupuje np. yamahe YZ250F to wybieram sie tylko i wylacznie w teren lub na tor i nie po to by pyrkac
z drugiej strony jestem zdania, ze nawet sprzet zblokowany jest sie w stanie zajechac!:)
wg mnie wszystko zalezy od eksploatacji i sposobu jazdy uzytownika, trzeba miec jednak troche jazni zeby np. w pierwszej mth nie zajechac jakiegokolwiek sprzeta (bo mozna!)
Pozdr