Can Am Outlander XTP 1000 czas zacząć przygodę :)
Re: Can Am Outlander XTP 1000 czas zacząć przygodę :)
W tym przypadku lepszy nie znaczy droższy albo markowy
Ozo Drapers Squad
Ale w tym przypadku będziesz miał tylko wewnętrzne, własne przekonanie że kupiłeś coś extra bo wydałeś dużo. A faktycznie jakość produktu i światła 3x lepsza nie będzie. Kup sobie za to co Ci zostanie ...np dobre grzane manetki za kolejne 300 a resztę puść z dymem na wyjeździe.
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Są i takie same listwy w cenie 249 i 699 zł na allegro wszystko kwestia na co da klient się naciągnąć.Robson102 pisze:Łukasz, to czekamy na fotę Twojego leda w akcji.
Tak myślałem o założeniu listwy, stąd moje pytanie. Na Allegro są nawet po 900 zł.
Sądziłem, że te drogie powalają jakością na kolana.
Osobiście wolę wydać więcej kasy, żeby kupić coś lepszego i później nie żałować. Czasami oszczędności są pozorne i później się to mści.
Zależy jaką listwę potrzebujesz, mi zależało na skupionym dalekim świetle i listwa faktycznie tak świeci, daaaaleko ale też wiem, że będę kupował jakieś małe p***** 6x3 bo na boki nie świeci nic ale to za jakiś czas. Na chwilę obecną muszą odsapnąć trochę z kasą bo tylko wydatki, wydatki i wydatki
Co do manetek polecam oryginały, grzeją rewelacyjnie i wbrew pozorem oddzielne sterowanie kciukiem i manetkami to dobra sprawa. Szkoda tylko, że są aż tak drogie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Ledler ma inną zaletę inna sprawa czy biorąc pod uwagę wysoką cenę i uzywanie będzie okazja ją wykorzystać. W Ledler'ze bardzo prosta jest wymiana każdej z soczewek odrębnie - czyli w przypadku zbicia, uszkodzenia, zmiany z rozpraszającej na skupiona całośc operacji jest prostaoolsztyniak pisze: Swego czasu ludzie polecali ledler ale znajomi kilka sztuk reklamowali z powodu pary znajdującej się w listwie.
Ledler'a miałem w CFce i sobie chwaliłem ale zgadzam się że cena...jest wysoko i nie wiadomo czy warto ją ponieść
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
Obstawiam, że zakup nowych soczewek, czas na ich wymianę nie jest wart zachodu.
Lepiej kupić nową listwę mi się zdaje
Za markę się niestety płaci ale czy ledler jest już marką samą w sobie? wg mnie nie.
I tak importują z chin i doklejają tylko swoje logo albo już skośniaki to robią.
Lepiej kupić nową listwę mi się zdaje
Za markę się niestety płaci ale czy ledler jest już marką samą w sobie? wg mnie nie.
I tak importują z chin i doklejają tylko swoje logo albo już skośniaki to robią.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Ten sam panel który sprzedaje Ledler tylko nie firmowany ich logo
http://allegro.pl/panel-led-60w-6x10w-cree-5160lm-combo-2-flood-4-sp-i5573039581.html
Plusem jest tak jam pisał Zmora, możliwośc wymiany soczewek i dowolnej konfiguracji panelu w zakresie skupienia światła. Ja mam wersję 4spot 2flood bo lepiej sprawdza się do szybkiej jazdy.
Z lamp o bardzo wysokiej jakości mogę polecić Vertexa (NSSC) produkującego lampy na pierwszy montaż do samochodów. Lampa ma bardzo dopracowaną obudowę, widać z boku dobrej jakości uszczelkę i dużo lepszej jakości poliwęglan na szybę. Miałem 36W lampę tego producenta i sprzedałem z quadem, ale przez 2 lata korzystania nie udało się jej zarysować w odróznieniu do tańszych lampek z Chin
http://www.masterled.pl/led-bar-ns-wl-60w-2r10-30-5cm-c-fsf.html
http://allegro.pl/panel-led-60w-6x10w-cree-5160lm-combo-2-flood-4-sp-i5573039581.html
Plusem jest tak jam pisał Zmora, możliwośc wymiany soczewek i dowolnej konfiguracji panelu w zakresie skupienia światła. Ja mam wersję 4spot 2flood bo lepiej sprawdza się do szybkiej jazdy.
Z lamp o bardzo wysokiej jakości mogę polecić Vertexa (NSSC) produkującego lampy na pierwszy montaż do samochodów. Lampa ma bardzo dopracowaną obudowę, widać z boku dobrej jakości uszczelkę i dużo lepszej jakości poliwęglan na szybę. Miałem 36W lampę tego producenta i sprzedałem z quadem, ale przez 2 lata korzystania nie udało się jej zarysować w odróznieniu do tańszych lampek z Chin
http://www.masterled.pl/led-bar-ns-wl-60w-2r10-30-5cm-c-fsf.html
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
No i właśnie chodzi mi o takiego leda jak zalinkowałeś jako pierwszego , uważam ,że cena jest super w porównaniu do innych takich samych ledów tylko z inną naklejka , 90% ledów na rynku idą i tak z tego samego miejsca , a w Polsce tylko dodają dodatkowa naklejkę ewentualnie klej do uszczelnienia a potem narzucają 300 zł przebitki , jak byś miał Jacek zdjęcia tego leda jak świeci w nocy to było by fajnie
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Myślę że powinniśmy dodać jeszcze jedną sprawę która się pomija.DKfan pisze: Z lamp o bardzo wysokiej jakości mogę polecić Vertexa (NSSC) produkującego lampy na pierwszy montaż do samochodów. Lampa ma bardzo dopracowaną obudowę, widać z boku dobrej jakości uszczelkę i dużo lepszej jakości poliwęglan na szybę.
Leda lepszej jakości/marki przy mocy i poborze prądu takiej samej jak Led chiński ma relatywnie więcej światła - i nie patrzeć na dane techniczne, bo tak naprawdę np. piszą 6000 ln a lampa ledwo dycha w granicach 5000 ln
Za coś się płaci.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
Bo tak tylko czy 1000 lumenów warte jest 300 zł więcej?
W zimę i tak mruży się oczy bo odbijające światło od śniegu razi nas po gałach
W zimę i tak mruży się oczy bo odbijające światło od śniegu razi nas po gałach
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
300? Którą lampę masz za 180zł
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad