Paweł na Haixy poluję już od jakiegoś czasu na olx bo trafiają się w b dobrej cenie ale nie mam szczęścia do rozmiarówki podobnie jak z meindl, - też jestem przekonany że z takich butów będę zadowolony ale muszę coś upolować bo nie uśmiecha mi się wydawać ok 1000 za buty opcja Czarka wyszłaby najtaniej
a u Siwka osłony na tył założone pasują, zwróćcie uwagę jak zaoszczędzili w wersji L nie dając pierścienia osłaniającego wejscie przegubu w most. 4 x 6,99 $ księgowi się wysili w BRP.
Zacząłem kombinować z rozstawem, bo buja podnosi tył i tak miał być kpl dystansów na 4 kola lub nowy kpl opon z większym offsetem ale wymyśliłem dzisaj że może udałoby się wykorzystać kpl felg nowy, który zalega mi w garażu ale jest on od polarisa, jednak widzę na aledrogo, że sprzedawane są dystanse/przejściówki może warto by zamówić taki kpl 4/137 / 4/156 zamówiłbym grubość 30 mm lub 25 mm
http://allegro.pl/dystanse-zmieniajace- ... 11255.html
co sądzicie zda to to egzamin? - czy będzie to zbędna rzeźba?
skoro jeżdżą w samochodach przy większych prędk to może i w quadzie nie rozlecą się lub szpilki nie połamią a ja wykorzystałbym fajne felgi.