Can-Am 400
- prezziguzzi
- Kontakt:
polaris sportsman 450 29900 i może by cos jeszcze zeszło nowy 2006r
polaris sportsman 700 25000 zarejestrowany 2005 fajny stan 300mil
polaris marcolifa 800 efi 2005 sprzedany2006 ok2tyskm ma kierunki ale nie wiem czy zarejestrowany ale ful wypas
a hawkeye to debesciak i kupisz już za 23500 z homologacją
myśle że masz dużo kasy trzeba wybrać cos i nie marudzić
polaris sportsman 700 25000 zarejestrowany 2005 fajny stan 300mil
polaris marcolifa 800 efi 2005 sprzedany2006 ok2tyskm ma kierunki ale nie wiem czy zarejestrowany ale ful wypas
a hawkeye to debesciak i kupisz już za 23500 z homologacją
myśle że masz dużo kasy trzeba wybrać cos i nie marudzić
.:GALEON:.
- Krzysztof Wronowski
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
No i wracamy do punktu wyjścia. Cóż zaczynam szukac używek bo nowego sprzętu za te pieniądze nie znajdę a miałem nadziejęKrzysztof Wronowski pisze:grot, ja też bym chciał Volvo C90 , ale stać mnie na KIAnkę
Najgorsze jest to, że jak coś zamówie USA to będzie szło 2 miesiące a mogłem to zrobic juz dawno. Człowiek uczy sie na błędach
- prezziguzzi
- Kontakt:
Z tym nie sposób sie nie zgodzić Ale ten sprzęt wyraźnie mi nie pasuje. Mimo wszystkich dobrych opini o nim na rynku. A muszę przyznac ,że jest ich nie mało Głównie od prezziguzziKrzysztof Wronowski pisze:Widziałem ten sprzęt w akcji i byłem pod wrażeniem , poważnie! Należy jednak zaznaczyć że dosiadał go Prezi , a dobry rider i na kozie pojedzie
- prezziguzzi
- Kontakt:
no troche ich sprzedałem i mam kontakt z klientami którzy ich dosiadają
pozatym był to mój pierwszy quad 4x4 i z przyjemnoscią do niego wracam,wręcz czasami zastanawiam sie dlaczego go sprzedałem......a wiem bo kolega mnie szantażował albo hawkeye albo my...
a tak poważnie to ta 700ka jest sprowadzona ze stanów ale aktualna tylko do jutra
pozatym był to mój pierwszy quad 4x4 i z przyjemnoscią do niego wracam,wręcz czasami zastanawiam sie dlaczego go sprzedałem......a wiem bo kolega mnie szantażował albo hawkeye albo my...
a tak poważnie to ta 700ka jest sprowadzona ze stanów ale aktualna tylko do jutra
.:GALEON:.