Can-Am 400
Can-Am 400
Proszę o opinie na temat tego sprzętu. Uprzedzając - przeczytałem wszystko na forum i test zamieszczony na atvpolska też ale cały czas brak mi opini posiadaczy quada.
Jak wygląda awaryjność sprzętu, jak jakość wykonania i jak wygląda dostępność serwisu i części.
Co do samej jazdy to na forum tylko pozytwne opinie więc chyba jest ok.
I jeszcze jedno jak spisuje się system Visco-lock - tylko Can-Am go używa.
Jak wygląda awaryjność sprzętu, jak jakość wykonania i jak wygląda dostępność serwisu i części.
Co do samej jazdy to na forum tylko pozytwne opinie więc chyba jest ok.
I jeszcze jedno jak spisuje się system Visco-lock - tylko Can-Am go używa.
- Krzysztof Wronowski
Dzięki Krzysztof ale wiesz ile mam kasy i na nowego mnie nie stać. Myślałem ,że kupno quada to prosta sprawa a walcze z tym juz drugi miesiąc i końca nie widać. Z salonu za drogo aj ak już znalazłem fajny sprzęt w dobrej cenie to okaząło się ,że sprzedawca robi mnie w chu...
Teraz wiem dlaczego Kymco tak dobrze się sprzedaje - idziesz, kupujesz, rejestrujesz i po trzech dniach masz gada u siebie za przyzwoite pieniądze.
Teraz wiem dlaczego Kymco tak dobrze się sprzedaje - idziesz, kupujesz, rejestrujesz i po trzech dniach masz gada u siebie za przyzwoite pieniądze.
- Krzysztof Wronowski
- prezziguzzi
- Kontakt:
Latwo powiedzieć, ale na nowego przyzwoitego gada tzreba wydac straszną kasę a ja nie moge przekroczyć 30.000 i koniec dyskusji inaczej nie mam po co do domu wracać.
Więc co zostaje :
- Eiger -fajny ale konstrukcja ma juz chyba 100 lat
- Kymco - bez komentarza
- Hawkey - fajny ale dla strasznie mały
i to tyle.
Dodam tylko, że bez rejestracji nie biorę.
A wracając do Can-Am to warto brac tą używke czy nie: przebieg 900 mil, 2006 rok około 20000?
Więc co zostaje :
- Eiger -fajny ale konstrukcja ma juz chyba 100 lat
- Kymco - bez komentarza
- Hawkey - fajny ale dla strasznie mały
i to tyle.
Dodam tylko, że bez rejestracji nie biorę.
A wracając do Can-Am to warto brac tą używke czy nie: przebieg 900 mil, 2006 rok około 20000?
- Krzysztof Wronowski
Can Am jak to amerykaniec - kapryśny , ujowo wykonany ale za to bardzo komfortowy.
400 zalewa notorycznie świecę w każdym egzemplażu jaki znam . Mocą nie grzeszy ale konsumuje w miarę przyzwoicie, po jeździe w błocie kaprysi elektryka. Brak blokady i porządnego hebla .
400 zalewa notorycznie świecę w każdym egzemplażu jaki znam . Mocą nie grzeszy ale konsumuje w miarę przyzwoicie, po jeździe w błocie kaprysi elektryka. Brak blokady i porządnego hebla .
3fun - bo quady są naszą pasją
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski