Apel - czyli jeździć na quadach, ale nie szkodzić!
NO tak ale jak widac po forum ATVPolska nikt sie tym nie przejal, nikt nie skomentowal, widocznie wszystko jest ok, ciekawe tylko dlaczego czyzby znowu polityka?!
ja Wam mowie, ze quady w Polsce beda sie zle kojarzyc, nadejdzie czas gdy bedziemy mogli jezdzic tylko po terenie prywatnym byc moze wlasnie tych ludzi, ktorzy doprowadzili do tego stanu. moze to wlasnie jest ich sposob na kase, na to zebysmy musieli placic za robienie tego co kochamy.
Kurcze mam juz doscy wstydzenia sie za innych, chyba nie ma sensu robienia niczego pozytywnego, od nastepnego razu chyba tez przyspawam manetke i bede sie wsciekal ludziom po polach i zabytkach, zebym wkoncu zasluzyl na okreslenie fi*t na tym czyms...
ja Wam mowie, ze quady w Polsce beda sie zle kojarzyc, nadejdzie czas gdy bedziemy mogli jezdzic tylko po terenie prywatnym byc moze wlasnie tych ludzi, ktorzy doprowadzili do tego stanu. moze to wlasnie jest ich sposob na kase, na to zebysmy musieli placic za robienie tego co kochamy.
Kurcze mam juz doscy wstydzenia sie za innych, chyba nie ma sensu robienia niczego pozytywnego, od nastepnego razu chyba tez przyspawam manetke i bede sie wsciekal ludziom po polach i zabytkach, zebym wkoncu zasluzyl na okreslenie fi*t na tym czyms...
.:GALEON:.
Moze nie powinienem tego pisac ale naprawde iras61 nie wiem czym sobie zasluzyli na :
szacunek?! chyba czegos nie rozumiem!
cytat z forum ATVPolska/Cichyiras61
Wysłany: Dzisiaj o 12:56
Temat postu: ćzersk i okolice 6 stycznia
--------------------------------------------------------------------------------
foty super,ale myślę że zabawa w błotku była przednia,z wyrazami szacunku i oczywiście nutką zazdrości pozdrowienia.
szacunek?! chyba czegos nie rozumiem!
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt: