Łańcuch spada POMOCY!!!
to ja ci doradze w hińskich padaja łożyska na tylnim wale i i przesuwa sie cała ośka i moze dla tego spada łańcóch wes złap za koła z tyłu i spróbuj ruszyć sobie nimi jesli masz luz to albo go usuń albo poprostu trzeba bedzie zmienić łożyska ja zajechałem łożyska w 2 dni.. pozdrawiam
jedziemy zawsze tam gdzie chcemy jechać, zobaczymy to czego nie zapomnimy i nikt nam nie odbierze:)
mi nie chodzi o to że mi spada łańcuch.... tylko o to że miałbym z głowy na dłuższy czas naciąganie go... i tak robię to rzadko ale z napinaczem mógłbym na dłużej o tym zapomnieć..
bololi jak zrobić to z tych materiałów co napisałeś??jak nie chcesz się tutaj ropisywać to zagadaj na gg.1467154
bololi jak zrobić to z tych materiałów co napisałeś??jak nie chcesz się tutaj ropisywać to zagadaj na gg.1467154
(nie)Tylko 4 koła:D:D:D
...
bardzo dziękuje,
napinacz łańcucha niestety deczko źle podawał łańcuch na dużą zębatkę i ciągle spadał.
napinacz poprawiłem, ale chce zmienić łańcuch,
Od jakiego motocykla pasują zębatki,
na przód wydaje mi sie że od wsk będzie ok, tylko brakuje dwóch dziurek na podkładkę zabezpieczającą, ale od czego dopasować tył ???
napinacz łańcucha niestety deczko źle podawał łańcuch na dużą zębatkę i ciągle spadał.
napinacz poprawiłem, ale chce zmienić łańcuch,
Od jakiego motocykla pasują zębatki,
na przód wydaje mi sie że od wsk będzie ok, tylko brakuje dwóch dziurek na podkładkę zabezpieczającą, ale od czego dopasować tył ???