27-29.03.2009 II RYDZEWSKI ZLOT QUADOWY
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
Termin przecież jest w nagłówku tematu !!MaciekP napisał...
Nawet w załącznikach nie ma terminu.
Ostatnio zmieniony czw 19 lut, 2009 przez Adamiak Jarosła, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Witam wszystkich po mroźnym weekendzie trochę mnie rozłożyło , ale już wracam do zdrowia . Gratuluję miejsc w tegorocznym MC Darkowi Rolnickiemu i Jackowi Chmielewskiemu oczywiście z Team partnerami , ALE Pamiętajcie chlopaki gdzie żeście formę szlifowali . Wracając już całkiem poważnie do tematu II Rydzewskiego w niedzielę jeszcze dałem radę pojechać w teren wybrać parę miejsc na pieczątki i os'y będzie fajna rzeczka nie jakaś tam popier…….ka tylko normalna rzeczka szerokości ok. 10 m pod koniec marca powinna mieć wysoki stan i sprawić sporo frajdy . pieczątki też wylądują w miejscach błotno bagnistych , lecz z założenia powinno dać się do nich dojechać bez wyciągarki . Co powiecie na to żeby połączyć os i pieczątkę czyli dotarcie na czas do pieczątki i powrót . Patrząc na profil zgłoszonych uczestników chyba zrobimy dwie klasy jedna turystyczna dla wszystkich którzy od II Rydzewskiego oczekują dobrej zabawy i tras przeprawowych . Druga klasa nazwijmy (EXTREMALNA ) dla jak ja ich nazywam bo sam się do tych zaliczam wariatów błotnych i tu skończą się żarty a zacznie się prawdziwa rywalizacja .
Pozdrawiam
I zapraszam
Marcin Kamiński
Pozdrawiam
I zapraszam
Marcin Kamiński
-
- Kontakt:
Tomek uważaj jeszcze twoja kobieta wejdzie tak przypadkiem na forum i będziesz miałTomekD napisał...
uzupełniając: poszukuję team-partnera/kiale uprzedzam jade po raz pierwszy na tego typu imprezę (ale upierdliwy nie jestem i w miare zaradny no i winch'a w razie co też posiadam hihi..)
( partnera/ki )

HEHE

Ostatnio zmieniony sob 28 lut, 2009 przez marcin rydzewo, łącznie zmieniany 1 raz.