27-29.03.2009 II RYDZEWSKI ZLOT QUADOWY
-
- Kontakt:
27-29.03.2009 II RYDZEWSKI ZLOT QUADOWY
Witam wszystkich zapraszam na II Rydzewski Zlot QUADOWY
II Rundę Pucharu Mazurskiego Centrum Quadowego .
Impreza będzie zdecydowanie bardziej przeprawowa niż I Rydzewski
Baza imprezy Pozostaje oczywiście OSADA RYDZEWO , Zmienia się program zaczynamy w piątek od nocnych os”ów , trasy dojazdowe po GPS , odchodzimy od Roadbooka .
W sobotę po śniadaniu w pobliskiej gospodzie i odprawie wyruszamy na trasę rajdu w planie os’y i pieczątki . Wieczorem po powrocie do bazy integracja , w niedzielę po śniadaniu ogłoszenie wyników rozdanie nagród i zakończenie imprezy
Termin: 27-29.03.2009
Szczegółowy program
Piątek
15:00-18;00 otwarcie Biura Rajdu
- Rejestracja uczestników
- Wydawanie kart drogowych
- Wgrywanie tras GPS
- Wydawanie numerów startowych
- 19:00 Odprawa
- 19:30 Start do etapu nocnego
- 23:00 Zamknięcie trasy zdanie kart drogowych
Sobota
8;00 do 9;00 śniadanie
Ogłoszenie wyników z piątku
9;30 odprawa i wgranie tras
10;00 otwarcie trasy i start do odcinka dziennego
18:00 Zamknięcie trasy. Zdanie kart drogowych
19.30 Rozpoczęcie imprezy integracyjnej
Niedziela
9;00 do 10;00 śniadanie
10;00 ogłoszenie oficjalnych wyników
Rozdanie nagród i zakończenie imprezy
Wpisowe 650 zł zawodnik 400 zł osoba towarzysząca
W cenie gwarantujemy:
Dwa noclegi, imprezę integracyjną , dwa śniadania, ciepły posiłek na trasie , obsługa , zabezpieczenie medyczne, garaże pod każdym domem na Quady, I DOBRĄ ZABAWĘ.
Obowiązkowo każdy Quad musi posiadać OC I NW.
www.quadymazury.pl
www.osadarydzewo.pl
Organizator zastrzega sobie możliwość zmiany programu
admin: dopisałem termin
II Rundę Pucharu Mazurskiego Centrum Quadowego .
Impreza będzie zdecydowanie bardziej przeprawowa niż I Rydzewski
Baza imprezy Pozostaje oczywiście OSADA RYDZEWO , Zmienia się program zaczynamy w piątek od nocnych os”ów , trasy dojazdowe po GPS , odchodzimy od Roadbooka .
W sobotę po śniadaniu w pobliskiej gospodzie i odprawie wyruszamy na trasę rajdu w planie os’y i pieczątki . Wieczorem po powrocie do bazy integracja , w niedzielę po śniadaniu ogłoszenie wyników rozdanie nagród i zakończenie imprezy
Termin: 27-29.03.2009
Szczegółowy program
Piątek
15:00-18;00 otwarcie Biura Rajdu
- Rejestracja uczestników
- Wydawanie kart drogowych
- Wgrywanie tras GPS
- Wydawanie numerów startowych
- 19:00 Odprawa
- 19:30 Start do etapu nocnego
- 23:00 Zamknięcie trasy zdanie kart drogowych
Sobota
8;00 do 9;00 śniadanie
Ogłoszenie wyników z piątku
9;30 odprawa i wgranie tras
10;00 otwarcie trasy i start do odcinka dziennego
18:00 Zamknięcie trasy. Zdanie kart drogowych
19.30 Rozpoczęcie imprezy integracyjnej
Niedziela
9;00 do 10;00 śniadanie
10;00 ogłoszenie oficjalnych wyników
Rozdanie nagród i zakończenie imprezy
Wpisowe 650 zł zawodnik 400 zł osoba towarzysząca
W cenie gwarantujemy:
Dwa noclegi, imprezę integracyjną , dwa śniadania, ciepły posiłek na trasie , obsługa , zabezpieczenie medyczne, garaże pod każdym domem na Quady, I DOBRĄ ZABAWĘ.
Obowiązkowo każdy Quad musi posiadać OC I NW.
www.quadymazury.pl
www.osadarydzewo.pl
Organizator zastrzega sobie możliwość zmiany programu
admin: dopisałem termin
- Załączniki
-
- FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY.pdf
- (51.46 KiB) Pobrany 330 razy
-
- REGULAMIN RYDZEWSKIEGO ZLOTU QUADOWEGO.doc
- (50 KiB) Pobrany 315 razy
Ostatnio zmieniony wt 10 lut, 2009 przez marcin rydzewo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zastanawiam się tyko o co chodzi w większości tematów na forach masz coś do powiedzenia oceniasz moją imprezę a nie masz pojęcia jak było i czego oczekiwali uczestnicy I Rydzewskiego , wyśmiewasz że za rok będzie 52 runda a w pierwszym dniu po ogłoszeniu terminu II Rydzewskiego mamy już 10 zgłoszonych uczestników jak tak dalej pójdzie to za tydzień nie będzie wolnych miejsc .Nasz impreza ma charakter kameralny i nie przewidujemy żeby stała się imprezą dla n/p 100 zawodników . RYDZEWSKIE ZLOTY QUADOWE mają być imprezą luksusową zmieniającą standardy imprez Quadowych .
chyba się niezrozumieliśmy.
Podałes zaproszenie na imprezę w którym nie było, nawet w załącznikach, żadnego terminu.
Wrzuciłeś to na fora na których bywam.
to co napisałem nie ma nic wspólnego z jakością rajdu czy jego formułą.
52 tygodnie ma rok. Skoro zapraszasz na piątek, to po roku masz 52 rajdy, bo skoro nie ma terminu, to kazdy piatek jest dobry. Sadziłem, ze to oczywiste a Ty potraktowałeś to jak napaść.
Bardzo Cię więc przepraszam, że zwrócilem uwagę na brak terminu i skomentowałem to w niezrozumiały sposób.
Podałes zaproszenie na imprezę w którym nie było, nawet w załącznikach, żadnego terminu.
Wrzuciłeś to na fora na których bywam.
to co napisałem nie ma nic wspólnego z jakością rajdu czy jego formułą.
52 tygodnie ma rok. Skoro zapraszasz na piątek, to po roku masz 52 rajdy, bo skoro nie ma terminu, to kazdy piatek jest dobry. Sadziłem, ze to oczywiste a Ty potraktowałeś to jak napaść.
Bardzo Cię więc przepraszam, że zwrócilem uwagę na brak terminu i skomentowałem to w niezrozumiały sposób.
-
- Kontakt:
skoro tak śledzisz wszystkie tematy to powinieneś wiedzieć że podałem datę w relacji z I Rydzewskiego ale myślę że śledzisz tylko nowe tematy żebyś mógł ..............sam sobie dopowiedz co myślę
Zastanawiam się kim jesteś że masz coś do powiedzenia na wszystkie tematy na forach Quadowych a być może jeszcze i na innych . W sumie ktoś kto wypowiada się na forach o każdej porze dnia powinien być emerytem , jestem w stanie uwierzyć że TWOJE QUADY
stoją w garażu na przyczepie swoją drogą fajny musisz mieć garaż i przyczepę
Zastanawiam się kim jesteś że masz coś do powiedzenia na wszystkie tematy na forach Quadowych a być może jeszcze i na innych . W sumie ktoś kto wypowiada się na forach o każdej porze dnia powinien być emerytem , jestem w stanie uwierzyć że TWOJE QUADY
stoją w garażu na przyczepie swoją drogą fajny musisz mieć garaż i przyczepę
podglądam i....MaciekP napisał...
Przeprosiłem Cię chcąc uniknąć dalszej dyskusji ale widac, że jesteś fighterem i lubisz miec ostatnie słowo.
Marnym jesteś psychologiem i te próby przenikliwej riposty tez jakieś miałkie. Googluj wiec dalej, może znajdziesz cos ciekawego. Dobry sposób na utrzymanie popularności wątku.
dobranoc
może Marcin ma sposoby na utrzymanie popularności ale z tego co go poznałem (po raz pierwszy na tym zlocie) to są one inne i bardziej niespotykane.
Na zlocie byłem i uważam że, jak na pierwszy był OK .Miał wady ale i zalety. Poza ostrą rywalizacją były JAJA co nie miara i swojska atmo. Jade na drugi i to z rodziną bo warunki są do egzystencji są SUPER. Przepraszam za błoto w garażu ale to z TWOICH osów więc zostawiłem zeby mi do rachunku nie doliczyli..... albo nie posądzili o złodziejstwo....hihihih.
Ostatnio zmieniony sob 14 lut, 2009 przez upodlony, łącznie zmieniany 1 raz.
pobudliwy