Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Ja na MT wybieram się już od dwóch lat i zawsze cos. W 2013 układa się idealnie (sprawy zawodowe) więc też jadę w klasie sport. Tak właściwie pod te zawody quada uzbrajam już od połowy tego roku. Mam jeszcze jedną modyfikację : snorkle. Mam polarisa 500 HO gaźnik i tu jest cały problem z podciśnieniem potrzebnym do prawidłowej dawki powietrza. Można kupic dopasowany pod ten model kit tylko nie jestem pewien czy to nie jest pod EFI.
Potrzebne lub nie różnie bywa są też inne rajdziki w których się przydają. A wiem że z gaźnikiem jest problem stąd moje pytanie. Ten zestaw ma służyc do uszczelnienia całej gadziny więc się zastanawiam czy warto to kupic i chciałem porady
Ostatnio zmieniony pt 14 gru, 2012 przez domin11, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja foczka w sporcie była cala pod wodą i gdyby nie snorkel to juz bym wracał do bazy na lawetce.A jedna maszyna zatopiła się dwa razy i to w jednej przeprawie.
Dla tych co nie byli wkleiłem parę fotek. Osobiście nie miałem żadnych problemów z przeprawami (quad camo). Nie użyłem nawet wyciągarki a musicie pamiętać, że foczka ma mega mały prześwit. Popełniłem dwa błędy, przez które musiałem zejść z quada i go popchnąć - adrenalina uderzyła mi do głowy. Wszystkie przeprawy są do przejechania bez problemu trzeba niestety mieć zimną krew i radzić sobie w głębinach
Tomek na czerwonej foczce popełnił jeden duży błąd i gdyby nie pomoc został by tam na wieki...