Witam wszystkich!!!!
Mam na imię Krzysiek,pochodzę z małej miejscowości Zbąszynek znajdującej się w województwie lubuskim,mniej więcej między Poznaniem a Zieloną Górą.
Mam dwójkę cudownych dzieci Oskar 5lat ,Natalka 10lat oraz moja wspaniała żonka Justynka ale ile ma lat nie powiem wam bo mnie może za to wiecie sami co...
Prowadzę hurtownie budowlane oraz zajmuję się kompleksową obsługą inwestycji budowlanych i takie tam inne sprawy z tym związane......
Moja przygoda z Quadami rozpoczęła się parę lat temu podczas jednych z targów budowlanych . Organizator imprezy zaproponował bym przejechał się na jednym z jego quadów. No i spróbowałem.... było super....spodobało mi się ..no i tak zostało do dnia dzisiejszego.
Mojego pierwszego Quada kupiłem dopiero w tym roku na wiosnę ,niestety nie jeżdziłem zbyt wiele ponieważ załatwiam jeszcze papiery rejestracyjne które mam nadzieje będą gotowe pod koniec miesiąca ,a szczerze mówiąc z powodu braku czasu nie spieszyło mi się.... Mój Quadzik to POLARIS SPOTTSMEN 750. Może za mocny jak na początek ,ale była okazja to kupiłem.
Bardzo miło jest mi dołączyć do grona Qadowców.
Mam nadzieję ,że znajdę tu wiele przydatnych porad ja również mimo mojego malutkiego doświadczenia postaram się pomóc.
![000_0167.JPG (93.8 KiB) Przejrzano 3935 razy mój Quadzik](./download/file.php?id=7805&t=1&sid=27ac799e29ac5acedf282baee33a65b0)
- mój Quadzik