Subskrybuj RSS
Obecny czas: Czw 24 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1122 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 75  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: No to zaczynamy...
PostWysłany: Czw 27 Mar, 2008 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazowieckie
Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
Witam wszystkich...
Jako że po kilku latach dorobiliśmy się na Forum Quadzik.pl powitalni, chciałem w 3 słowach przedstawić swoją osobę...

Mam 33 lata, dwójkę kochanych dzieci oraz wyrozumiałą żonę, która pozwala mi na takie hobby...

Moja przygoda z quadami zaczęła się na początku 2004 roku. Pamiętam swoją pierwszą jazdę w wypożyczalni, trwała kilka minut ale adrenalina buzowała we mnie jeszcze przez długi czas... W kwietniu 2004 roku kupiłem pierwszego quada czyli Kymco MxEr 150 (zdjęcie poniżej zrobione podczas mojej pierwszej jazdy własnym quadem) i tak to się wszystko zaczęło... W październiku 2004 roku kupiłem Kymco KXR 250, a już pod koniec stycznia 2005 roku czarnulkę - Yamahę YFZ 450, na której śmigam do dziś... Później dokupiłem jeszcze żółtaka - czyli KingQuada 700... A obecnie śmigam Polarisem Ranger RZRem...

W między czasie, bo 10.11.2004 powstał Quadzik.pl, który na początku miał być tylko moją hobbystyczną stroną, na której będę prezentował zdjęcia z moich jazd quadowych... Minęło kilka lat i trochę się w tej kwestii pozmieniało, myślę że na lepsze :) Quadzik troszkę urósł :)

Gdzie mnie można spotkać ? - zazwyczaj gdzieś w Polsce na imprezach przeprawowych, sportowych, integracyjnych czy też turystycznych... Najczęściej biegam z kamerą i kręcę tych podobnie do mnie zakręconych quadowców, którzy lubią zapach quadów w terenie, albo uwielbiają poczuć uczucie wolności szybując quadami w powietrzu...

Załączniki:
Komentarz do pliku: To ja - czasem z brodš, a czasem bez brody...
quadzik3.jpg
quadzik3.jpg [ 111 KiB | Obejrzany 5016 razy ]
Komentarz do pliku: Tu na torze w Strykowie - 1.05.2004 roku na moim pierwszym quadzie...
quadzik1.jpg
quadzik1.jpg [ 71.99 KiB | Obejrzany 5036 razy ]
Komentarz do pliku: A tu rok póŸniej na torze w Strykowie - ja to ten pierwszy z przodu...
quadzik2.jpg
quadzik2.jpg [ 68.83 KiB | Obejrzany 5041 razy ]

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:
V-ce Admin
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zielona Góra
Quad: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Nazwisko: Nowicki
Lepiej póżno niż wcale :wink:

Witam na forum Quadzik.pl .
Mam na imię Adam, mam 38 lat mieszkam w Zielonej Górze i jak zapewne wszyscy się domyślają moim hobby są quady.Wcześniej przez ponad 14 lat pracowałem w dyskotekach jako DJ . Na codzień prowadzę własną firmę zajmującą sie przekładniami i silnikami elektrycznymi. :ok:
Moja przygoda z quadami zaczęła sie dwa lata temu i tak trwa do dzisiaj. :zacieszcz:

Jako pierwszego w życiu quada kupiłem Raptora 660 Camo. Początkowo zastanawiałem sie po jakie licho producent zastosował 4 i 5 bieg? Z czasem jednak zrozumiałem ,że wiedział co robi :ok: . W międzyczasie w ramach eksperymentu handlowego zamieniłem stary wózek widłowy typu RAK na quada marki Aeon 180 którego dość szybko sprzedałem ale był przez moment moją własnością więc miejsce na liście mu się należy.
Pewnego dnia spotkałem dwóch takich na Grizzlakach 660 i już po pierwszj ustawce wiedziałem ,że z tym Raptorem to nie był do końca dobry pomysł.
Następnego dnia w salonie w którym kupiłem Raptora dokonałem zamiany (oczywiście za dopłatą) na Yamahę Grizzly Camo.
Teraz to dopiero była zabawa :zacieszcz: :jupi:
Po pół roku upalania okazało się ,że nie był to szczyt moich potrzeb i przydało by się coś mocniejszego ,większego, (jak się póżniej okazało również cięższego :nie: )
Długo nie myśląc dałem ogłoszenie "Sprzedam Yamaha..." no i sprzedałem.

Kolejnym moim quadem był Brute Force 7504x4i ale i on po roku użytkowania podzielił los poprzedników i został sprzedany.

Jedno jest pewne z quada człowiek cieszy się dwa razy :
raz jak go kupi
drugi raz jak go sprzeda :figielek:

Miło mi ,że mogę być moderatorem tego forum i zapraszam do wymiany informacji w dobrej ,często żartobliwej atmosferze :język_oko:

Poniżej fotka na moim pierwszym Quadzie Raptorze 660 i przedostatnim BF-ie wraz z moją Panią ,oraz po cywilnemu. Obecnie jeżdżę Hondą Rincon TRX680 FA 2008 :pa pa:

Załączniki:
Ital.JPG
Ital.JPG [ 67.33 KiB | Obejrzany 5030 razy ]
Ital..JPG
Ital..JPG [ 80.79 KiB | Obejrzany 5108 razy ]
Fair play.jpg
Fair play.jpg [ 56.42 KiB | Obejrzany 5024 razy ]

Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:
V-ce Admin
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zielona Góra
Quad: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Nazwisko: Nowicki
Panowie mamy powitalnię więc usilnie namawiam do przedstawienia się i zamieszczenia fotek (bez kasków). :aparat: :czytaj: :drink:
Dotyczy to również "starych" bywalców :język_oko:

Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Free & Fun
Mam na imię Krzysztof mam 37 lat i i jestem jednym z tych szczęśliwców , ktorzy robią to co lubią i lubią to co robią.

Jestem jednym z dwóch ojców Free&Fun (twórcą nazwy Free&Fun , wizerunku graficznego oraz w dużej mierze kształtu przedsiębiorstwa www.3fun.pl).
Z mojej inicjatywy i rozmów "przy kawie" powstał pomysł by powołać do życia firmę dającą Wolność i Zabawę.

Z wykształcenia menager i grafik z zamiłowania łowca przygód i podróżnik. Młode lata spędzane co roku na obozach harcerskich rozbudziły we mnie zamiłowanie do aktywnego spedzania wolnego czasu i animowania do wspólnej zabawy innych.

Żeglarz i motorowodniak, motocyklista i quadowiec, piechur i sportowiec.

W wolnych chwilach fotografuję i czytam , ulubiony autor: Andrzej Pilipiuk i słucham muzyki: Stacey Kent, Ive Mendes, Patricia Kaas, Charlotte Gainsbourg i tym podobne Jazzowe klimaty.

Jestem również aktywnym zawodnikiem zarówno na quadzie jak i na motocyklu. Obecnie od roku na "dziekańskim" ze względu na budowę firmy 3fun :)
Mam na swoim koncie kilka zwycięstw w rajdach w kraju i na świecie, za największy sukces przypisuje sobie zwycięstwo w

Rajdzie Croatia Trophy 2006

oraz rajdzie

Enduromania 2005

i zdobycie największej ilości punktów w historii startujących polskich ekip.

Wielokrotnie startowałem też w imprezach Pucharu Polski quadów, od kilku lat okupowałem miejsce "na pudle" w Mamry Challenge.

Z powodzeniem startowałem również w Mistrzostwach Polski Skuterów Wodnych, oraz w wyścigach Off Shore i zawodach Free Style.

Jestem też instruktorem nurkowania - startowałem w zawodach w pływaniu szybkim oraz w regatach żeglarskich w klasie Omega.
Jestem twórcą, pomysłodawcą i organizatorem River Ride - imprezy uchodzącej za najcięższy Rajd Quadowy , współorganizowałem też Pucharu Polski Quadów i motocykli Challenge off Poland, oraz cykl rajdów Poland Trophy.

Image

Obecnie posiadam swoje motocykle KTM EXC 530 i Adventure 950 S i kilkanaście pojazdów testowych w firmie.

Moja przygoda z quadami zaczęła się od Raptora 660 , później było kilka Z400 oraz kilka KFX 750 , po nich nastąpiła fascynacja "traktorkami" a zaczęła się od Hondy 450 poprzez Rincona 650 , Grizzlaka 660 , KVF 750 x 3 i kilka innych pojazdów w tzw międzyczasie...

Image

Image

Temat postu:
Moderator

Miejscowość: Warszawa - Wawer
To i na mnie przyszła pora...

Mam na imię Marcin. Mam prawie ;-) 30 lat. Nie piję już od.... uuppssss nie to towarzystwo :-). Mam jednego syna , który na quadzie nie chce jeździć ale zamawiam mu pojazd typu buggy. Mam żonę , która na quadzie chce jeździć ale jej nie daję i nic jej nie kupuję ...no chyba że zamówię dla siebie.

Jestem z Warszawy i moje życie od zawsze i w każdej postaci kręci się wokół motoryzacji. Od najmłodszych lat siedzę w branży i nie wyobrażam sobie życia bez kołowych pojazdów spalinowych. Uznaję wszytkie formy transportu o ile jest to samochód , quad lub motocykl.

Moją pierwszą i wielką pasją są samochody a w szczególności rajdy oraz pojazdy zabytkowe. Przez około 10 lat czynnie bawiłem się w rajdowanie czasami na gorącym fotelu ale przeważnie jako kierowca. Przez ten okres wywalczyłem kilka pucharów więc moja kolekcja jest spora.

W wolnych chwilach , których nie mam cieszę się swoją ukochaną czyli FSO Warszawą 223 z 1970 r.

Quadami zaraziłem się nie wiem kiedy ale chyba jak przejeżdżałem przez Józefów i od paru lat posiadam to co posiadam. Ponieważ sprzęt nie ma oszałamiających właściwośi terenowych nadrabiam fantazją i pomocą kolegów.

Zawodowo jestem ściśle związany od nastu lat z motoryzacją i w tej chwili jestem dyrektorem operacyjnym w jednej z najdynamiczniej rozwijających się firm segmentu wynajmu długotrminowego pojazdów oraz zarządzania flot samochodowych.

Częściej mnie ostatnio można spotkać w pracy niż w terenie lub na forum ale ciężko pracuję na to aby kupić porządny sprzęt i wreszcie porządnie przetrzepać tyłki niektórym twardzielom ;-)

http://saabturbo.pl

Temat postu:
Witam mam na imię Michał mam 16 lat na co dzień mieszkam w Łodzi . Interesuję się quadami i nurkowaniem, oraz narciarstwem. Na co dzień chodzę do Gimnazjum. Przygodę z tymi quadami zacząłem rok temu w marcu kiedy to po zimie odśnieżania ręcznie, postanowiłem z tatą że kupimy quada dla mnie i dla brata.

Trochę wam tych fotek na wklejałem ale może mnie zapamiętacie :haha:

Załączniki:
Komentarz do pliku: Tutaj na pierwszym quadzie
QUADZIK.JPG
QUADZIK.JPG [ 160.9 KiB | Obejrzany 5027 razy ]
Komentarz do pliku: Tutaj już na drugim ;]
quadzik2.JPG
quadzik2.JPG [ 163.66 KiB | Obejrzany 5040 razy ]
Komentarz do pliku: Tutaj moje 2 hobby
aaa.JPG
aaa.JPG [ 68.77 KiB | Obejrzany 5015 razy ]
Komentarz do pliku: Moje 3 hobby
narty.JPG
narty.JPG [ 103.16 KiB | Obejrzany 5018 razy ]
Komentarz do pliku: A tutaj po prostu ja
cccc.JPG
cccc.JPG [ 81.03 KiB | Obejrzany 5017 razy ]

Temat postu: norbi z krakowa - witam i pozdrawiam
PostWysłany: Pią 28 Mar, 2008 

Miejscowość: Kraków
witam serdecznie z krakowa.
mam na imię norbert 25lat aktualnie posiadam grizzly 660.
najczęsciej śmigam po górach (dosłownie) topienie zbytnio mnie nie interesuje.
oto moja fotka

Image

pozdrawiam.
norbi :wink:

Temat postu:
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kabaty :)
No to ja również dorzucę coś od siebie...

Mam na imię Arek (stąd nick - Arecki), na karku 32 lata, od roku szczęśliwie wspaniałą kobietę przy swoim boku w zalegalizowanym związku, a w najbliższych planach potomków...
Z wykształecenia jestem Technikiem Lotniczym, od 1993 roku również pilotem szybowców i samolotów (obecnie w stanie spoczynku) :)

Ha - i tu ciekawostka...
Moja pasja quadami rozpoczęła się bodajże w roku 1996 kiedy to na jakimś zdjęciu w prasie zobaczyłem pierwsze takie "ustrojstwo" obok tzw. trajki (trójkołowca)...
Nawet nie pamiętam dziś co to była za marka, ale na tyle mocno wpadł mi w oko, że już wtedy załapałem bakcyla...
Tylko w owym czasie o zobaczeniu nawet na żywo w naszym kraju takiego sprzętu nawet się nikomu nie śniło i raczej nawet nie graniczyło z cudem ponieważ... Quadów poprostu nie było. :(

Ale nadszedł długo oczekiwany czas zmian... Zawiało zachodem...
Pierwszego quada "pomacałem" w '99 roku, a w 2000 roku miałem przyjemność spędzić kilka godzin na pierwszym swoim quadzie w terenie - Polaris :)
I już wiedziałem, że szybko ta przygoda się u mnie nie skończy :)

Tak się to wszystko zaczęło... Przez szereg lat udało mi się objeździć chyba wszystkie dostępne quady od Polarisów, Hond, Suzuk, Yamah, Kawasaki....
Jeździłem na nich okazjonalnie oczywiście, bo jako takowego nie posiadałem na własność, natomiast los pozwalał mi na baaaardzo częstą możliwość obcowania z quadami.
Stąd poznałem kawałek świata zza kierownicy quada - Od Poligonu w Drawsku w roku 2000 począwszy, poprzez szereg lat i miejsc na świecie (Tunezja, Egipt, Maroko, Wenezuela...).

W 2006 roku przestałem się emocjonalnie "katować" jazdą na cudzym sprzęcie i zdecydowałem się na kupno quada, który nie tyle wpadł mi w oko co doskonale mi się na nim jeździło - Kawasaki Brute Force 750.
Tak rownież zaczęła się moja osobista przygoda z Quadzik.pl, dzięki któremu poznałem wielu przyjaciół.

A na codzień? Pracuję w skandynawskiej firmie i mam przyjemność m.in. zajmować się tym czym większość nas "chłopców" od dziecięcych lat choć przez chwilę marzyło.
A więc Straż Pożarna, Wojsko, Przedsiębiorstwa Komunalne... I wielkie samochody, ciężarówki z tymi służbami związane. W tym potężne terenówy :)

Jednym słowem jestem takim zakręconym pozytywnie człowiekiem, który od jakiegoś czasu ma olbrzymią frajdę z projektowania ciekawych "dużych zabawek dla dużych chłopców i dziewczynek"
Projektuję i biorę udział w budowie wszelkich dużych CZERWONYCH ciężarówek (wozów bojowych) dla naszej Straży Pożarnej, zielonych dla Wojska oraz białych, pomarańczowych i innych kolorowych śmieciareczek :)

Tyle w skrócie ciekawostek o Areckim :)

Image
Majówka 2007 spędzona z Quadzikami i Alekszem

Image
Tajnos Agentos na tajnym szkoleniu bojowym :)

Image

Image

A takie m.in. cudeńka wychodzą spod mojego paluszka :)

Temat postu:

Miejscowość: Będzin
Witam serdecznie, i pozdrawiam
Mam 37 lat (rocznikiem, bo duchem max. 20 :D )
Zawodowo zajmuje sie mechaniką maszyn budowlanych w ramach prowadzenia małej rodzinnej firemki (jestem mechanikiem), w tej chwili działając "na fali" zabieram się za organizację serwisu świadczącego usługi dla młodzieży skuterowanej i... ale to już będzie chyba reklama, a co mi tam, najwyżej mnie "zmoderujecie"... i s-quadowanej: jakieś tam filtry, oleje i drobne naprawy, handelek sprzętami i akcesoriami.
Od zawsze "duchem", a od kilku lat nawet "ciałem"- motocyklista, zacząłem tracić zainteresowanie dla 2-ch kółek z prozaicznych (rodzinnych 8) ) powodów: 2 dzieci, żona dom itp... prędkości powyżej 120 kmph bez zestawu odpowiednich blach, szyb i "arbagów" wokół - jakże cennego :mrgreen: - czerepu zaczynały mnie stresować (wyobraźnia i internet działają :? )
Quaderką zaraził mnie brat (LTZ 400 - ojezu... SZATAN!!), po czym nabył dla swojej kobiety Lucky Stara SP 250-S (bąki vs hopki, hopki vs bąki) wspólnie podjęliśmy decyzje o zakupie "do firmy" jeszcze jednej maszynki, tym razem prawie "przeprawowego" LS`a SP 300-U dla mnie, powiem szczerze, sam nie wiem na czym mi sie lepiej jeździ (zaliczyłem już przewrotkę pokonując "górkę" moim żuczkiem :ok: ale jazda była wypas!), bo to dopiero kilka miesięcy (zima nie dopisała, cholera) ale skłonie sie w końcu do jakiegoś KQ albo coś w ten deseń mimo, że wykręcanie bąków "sportem" na piachu czy w błotku albo skoki na hopach to też zaje..... zabawa.
Ze zdjęciami to troche słabo, bo jak jeżdże to zazwyczaj JA mam aparat i mnie na nich po prostu nie ma :bezradny:
a jeździć jest gdzie, na naszym terenie (śląsk i zagłębie) nie brakuje hałd, wyrobisk i terenów poprzemysłowych, jest nawet coś w rodzaju pustyni (zarośnięty Błędów)
więc wrzuce jedno zdjątko z garażu (ten wyżej w brylach to ja...) i jedno z samotnej wyprawy na tereny "zsypowe" (to nie śmietnisko - to "rekultywacja" cokolwiek to oznacza 8) )
Do zobaczenia na drożach i bezdrożach, a przede wszystkim ZAJE-MIŁEJ ZABAWY !! :hejka:

Załączniki:
Komentarz do pliku: pracowita reanimacja GSa 550, wyżej ja , niżej Brat...
2004-06-12 romana gs550 quadzik.jpg
2004-06-12 romana gs550 quadzik.jpg [ 70.13 KiB | Obejrzany 5011 razy ]
Komentarz do pliku: w trakcie zdobywania okolicznych "bezdroży"
tena w terenie.jpg
tena w terenie.jpg [ 125.45 KiB | Obejrzany 5014 razy ]
Komentarz do pliku: dosiadłszy potwora czeka na wymarsz....
tena999.jpg
tena999.jpg [ 133.96 KiB | Obejrzany 5015 razy ]

stajenka: SP 300U, czasem miśki 660 i 700

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Stąd i stamtąd :)
Witam i ja, mimo że nie Pan i raczej w pogoni za quadem :)

Aśka, wiosen 35 zaliczonych. Zamieszkała w Warszawie, do spotkanie w różnych miejscach, zawsze z aparatem przynajmniej jednym w ręce. Hobby zdjęcia - zawsze i wszędzie, błąkam się w tym celu po drogach i bezdrożach, ale bez niecnych zamiarów.

Jedyne zdjęcie na nie swoim (i jeszcze bez wiedzy właściciela, przepraszam :oops: ) - przyciągało mnie strasznie do quada. Mam zamiar w nieokreślonej na razie jeszcze niestety przyszłości móc spróbować czegoś więcej niż tylko siedzenie....

Załączniki:
Komentarz do pliku: Po kurteczce mnie poznajš :)
275 (19)a.jpg
275 (19)a.jpg [ 156.69 KiB | Obejrzany 5025 razy ]

Temat postu:

Miejscowość: Ogrodzieniec
Witam

Mam na imię Sebastian, mam 15 lat i jestem z Ogrodzienca (Sląskie). Tym sportem czyli quadami zaczołem sie interesowac rok temu jak mój wujek kupił sobie quada i dał mi sie przewieść. Od tamtej pory prosiłem tatę żeby mi kupił quada. Pod koniec wakacji tamtego roku spełniło sie moje marzenie. Niestety wtedy nie byłem bardzo rozeznany w quadach i kupiłem chińskiego kingway 200. Do tej pory sie z nim męcze lecz w niedalekiej przyszłości planuje kupić Honde Rancher. Z tego powodu ze mam ośkę często jeżdże z wujkiem który mam Bombardiera 800 bo bardzo lubie taplać sie w błocie. I to chyba tyle o mnie :D

Temat postu:
PostWysłany: Sob 29 Mar, 2008 
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Bydgoszczy
Mam na imię Mikołaj (stąd Mickey), mam 16 lat.
Mieszkam pomiędzy Dąbrową Chełmińską, a Unisławiem (okolice Bydgoszczy).
Chodzę do gimnazjum (na szczęście już kończe).
Oprócz jeżdżenia na quadzie pływam na żaglówkach i kręce diabolo.
Moja przygoda z quadami zaczęła się ponad dwa lata temu,
gdy przejechałem się na Blasterku i Raptorku znajomych.
Później tak długo męczyłem Tatę, aż w kwietniu 2006 r. kupiliśmy Hondę TRX 400EX.
Po pewnym czasie stwierdziliśmy, że jazda w pojedynke to nie to,
szczególnie jak się coś posypie (dzięki za udzielenie pomocy Tacie Dziki).
Następnego quada (Honde TRX 450R) nabyliśmy drogą kupna w grudniu rok temu.
I to by było na tyle.

Załączniki:
Komentarz do pliku: Gęba bez kamyflarzu.
DSCN2512.JPG
DSCN2512.JPG [ 76.32 KiB | Obejrzany 5018 razy ]
Komentarz do pliku: Na pierwszym quadzie.
DSCN2354_ed.JPG
DSCN2354_ed.JPG [ 61.03 KiB | Obejrzany 5020 razy ]
Komentarz do pliku: Tata topi drugiego quada.
IMAGE_051.jpg
IMAGE_051.jpg [ 76.74 KiB | Obejrzany 5030 razy ]

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok, podlaskie
Mam na imię Maciej. Lat 38, żonaty z 16-letnim synkiem o imieniu Paweł[stąd Nick maciejpawel]. Obydwoje jesteśmy zakręceni na punkcie quadów. Konto można powiedzieć, że dzielimy bo korzystamy z niego wspólnie. Uwielbiamy rozkręcać i tworzyć coś z niczego. Największą radość sprawia nam naprawienie najprostszego elementu, jednak bez wymiany na nowe, a domowymi sposobami, jakieś improwizorki itd….

Z zawodu jestem projektantem, jednak zajmuję się sprzedawaniem klimatyzacji. Wraz z żoną prowadzimy sieć aptek, a młody uczy się w 3klasie gimnazjum. Całą rodziną pływamy na żaglach, synek uwielbia pływać[nurkowanie itd...], od 6lat gra w tenisa. Kiedyś byłem reprezentantem białegostoku w piłkę ręczną, aktualnie synek poszedł w moje ślady, jednak od roku przestał grać drużynowo[niestety], pozostała tylko przyjemnośc. Razem z żoną jeżdżę na nartach, a młody oczywiście snowboard.
Paweł posiada akwarium, które jest jego oczkiem w głowie.

Quadami zaraziłem się w 2005roku, gdy znajomi przyjechali z USA. Wtedy też postanowiłem znaleźć sobie ulubieńca. Moim pierwszym był suzuki Eiger, sprowadzony z Kanady dość stary rocznik, lecz ledwo dotarty. Następnie przyszła kolej na grizzly 600, doszedłem do wniosku, że pora na coś większego, lecz tańszego. Znalazłem kupiłem i okazał się wielkim gratem. Rozbudził on naszą pasję rozkręcania, ponieważ z zardzewiałego rzęcha udało się nam doprowadzić go do dobrego stanu. Jednak po kilku miesiącach, udało się nam z niego zrobić amfibie:[] Niestety po tym wszystko zaczęło się sypać i naszła pora na allegro. Długi czas gościł u mnie samotny Eiger. Miesiąc temu zaczął mu dotrzymywać towarzystwa g700.

Image

Image

Image

Temat postu: Witam

Miejscowość: kraków
Mam na imię Zbyszek, l.33 z okolic Krakowa. Za tydzień będę szczęśliwym- mam nadzieję -posiadaczem czarnego ALLROADA 500 long.
:pa buziak:
Pracuję jako przedstawiciel handlowy w :rotfl: Małych Książkach Telefonicznych.
W okolicach Krzeszowic jest wiele ciekawych regionów gdzie można się dobrze "pobawić"-
lasy, kamieniołomy, rzeczki, torfowiska- zapraszam! Cenię sobie na tym forum i podobnych, wypowiedzi tych którzy dzielą się swoją wiedzą, doświadzczeniem, pozwoliło mi to bardziej poszerzyć horyzonty w tym temacie.
Jak tylko będę posiadał zdjęcia z przepraw, chętnie się nimi podzielę.
Pozdrawiam.

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: zza pleców
Pochwały: 1
[center]Witam ! [/center]
Specjalnie czekałem na ten dział żeby zacząć zasypywać forum postami mojego autorstwa ;)

Więc krótko o sobie: jestem młody, lekko zwariowany ... o sorki pomyliłem fora

Tak na serio mam na imię Jarosław ale wszyscy mówią na mnie Jarek lub Jaruta. Obecnie mam 24 lata i dopiero zaczynam przygodę z Quadami (etap szukania) :) Pierwsze hobby jakie mam to ASG (air soft guns) dla tych którym nic nie mówi ta nazwa wstawiam moje zdjęcie, lubię również narty, wędkarstwo spławikowe, "człapanie" po górach.
Z wykształcenia jestem socjologiem ale nie pracuję w zawodzie.

Pozdrawiam i obiecuję następnym razem rozpisać się więcej :)

P.S. Podoba mi się SHIRE w zajawkach filmowych :)

Autor postu otrzymał pochwałę

Załączniki:
Komentarz do pliku: gdzie oni sš ???
asg3.jpg
asg3.jpg [ 8.38 KiB | Obejrzany 11703 razy ]
Komentarz do pliku: Spokojne przygotowania do jazdy :)
quad.jpg
quad.jpg [ 59.87 KiB | Obejrzany 5029 razy ]

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1122 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 75  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości