Zwrotnice Arctic Cat 1000
Zwrotnice Arctic Cat 1000
Posiadam Arctica 1000 jadąc na jednym kole przy położeniu go na ziemie kantuje mi kierownice i przewraca go na bok, sprawdzając zauważyłem że zwrotnice mają luzy.Czy jest to możliwe że jest to powodem przewrotki.
Ostatnio zmieniony ndz 09 lut, 2014 przez czajnik, łącznie zmieniany 3 razy.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Zwrotnice Arctic Cat 1000
co ty z nim robisz? na jednym kole ? on się do takich sztuczek nie nadaje, pogniesz zwrotnice, wahacze lub uszy do ich mocowania przy ramieczajnik pisze:Posiadam Arctica 1000 jadąc na jednym kole przy położeniu go na ziemie kantuje mi kierownice i przewraca go na bok, sprawdzają zauważyłem że zwrotnice mają luzy.Czy jest to możliwe że jest to powodem przewrotki.
zwrotnice nie maja luzów, luzy mają sworznie, łozyska lub końcówki drążków, trzeba rozebrać i sprawdzic
zwrotnice co najwyżej mogą być krzywe
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Sworznie do wymiany, ewentualnie końcówki drążków albo tulejki wahaczy. No i łożysko oczywiście do sprawdzenia w pierwszej kolejności
Ozo Drapers Squad
W moim Arcticu 1000 bardzo lekko chodzi kierownica a nie mam wspomagania co może być powodem że tak lekko chodzi?
Lepiej oddaj go na przegląd do mechanika bo się jeszcze zabijesz .....
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
czajnik bardzo Cie prosze o przestanie wysyłania mi privów, otrzymałem ich wiele podobnej treści w róznych terminach, przecież w tym temacie napisane masz jak byk co trzeba naprawić:
Pingwin Legnica pisze:luzy mają sworznie, łozyska lub końcówki drążków, trzeba rozebrać i sprawdzic
jeżeli nadal nie wiesz co zrobić to:Ikar pisze:Sworznie do wymiany, ewentualnie końcówki drążków albo tulejki wahaczy. No i łożysko oczywiście do sprawdzenia w pierwszej kolejności
demonic pisze:Lepiej oddaj go na przegląd do mechanika bo się jeszcze zabijesz .....
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Skoro doszedłeś, to podziel się tym na forum, żeby była wiedza dla potomnych. Oczekujesz odpowiedzi, a po rozwiązaniu problemu się nie nie dzielisz.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE