Zlot quadowy Biskupice
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Re: Zlot quadowy Biskupice
Jest jeszcze opcja że zarezerwujemy tor na wyłączność ale to już jest koszt 1500zł. Możemy zrobić listę chętnych osób chętnych które by przyjechały na zlot w wyżej wymienionym terminie. Wpisujcie się pod ty postem a każdy kolejny kopiuje listę i dopisuje siebie wtedy będziemy wiedzieć ilu by nas było.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
przy 50 quadach taka rezerwacja miała by sens bo wyszło by po 30 zł na osobę problem jest tego typu że jeśli nie zarezerwujemy sobie na wyłączność to w każdej chwili może ktoś zadzwonić że bierze ten termin i lipa nie wjedziemy z marszu minus jest taki że jak już zarezerwujemy a okażę sie że będzie lało to mamy lipę po całości więc troche nie wiadomo jak to ugryźć by było dobrze .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
A może zrobic wpisowe 100zł do tego dorobic jakieś naklejki pare dni wcześniej pojechac marcin może wytyczyc jakiś tor na mini zawody. A byłem tam na zlocie i jest gdzie śmigac dla wszystkich czy to seria czy lucyfer! Jakiś puchar z budżetu jak wystarczy. Catering jest na miejscu + alco! wysłac info do jakiś firm może by chceieli się wystawic. No i paru chętnych do stoperów + kilometr taśmy do oznakowania trasy. no a dj na wieczór weżmie z 1000tyś zł a przy 30 quadach jest już czym się żądzic.
Tak sobie głośno pomyślałem a więc proszę o wyrozumiałośc w ocenianiu tego pomysły!
-
to było by coś ale łatwiej powiedzieć niż zrobić
może nie wszystko da sie zrobić ale catering muzyczka i wielkie ognisko wieczorem + alco to na pewno wszystko cacy tylko żeby pogoda była 23-24 maj taki termin został tylko wolny i jeśli sie osoby zdeklarują to Kamil niech zbierze kaskę po ile tam wyjdzie i juz wtedy kto zapłaci to na pewno przyjedzie ![Wink ;)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink ;)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Kontakt:
Tak jak pisałem wcześniej robimy listę zainteresowanych przyjazdem na zlot czyli wpisuje swój nick z forum + jak ktoś chce przyjechać z osobą z poza naszego grona ile osób by z nim przyjechało. Czasu jest jeszcze sporo to można się nad tym zastanowić.
Lista uczestników zlot 23-24 Biskupice ATV Lucyfer i bracia!
1. pysiu1
1. pysiu1
-
- beben1982
- Kontakt:
Lista uczestników zlot 23-24 Biskupice ATV Lucyfer i bracia!
1.pysiu1
2.MarciN
3.beben1982
1.pysiu1
2.MarciN
3.beben1982
ja wstepnie napisze kto chentny z mojej strony
1.pysiu1
2.MarciN
3.beben1982
4. ropa
-frugo
-piotrek
-jacek
-daniel
-łukasz
-mirek
-adi
no i jeszcze 5 osób sie nie zdeklarowało
1.pysiu1
2.MarciN
3.beben1982
4. ropa
-frugo
-piotrek
-jacek
-daniel
-łukasz
-mirek
-adi
no i jeszcze 5 osób sie nie zdeklarowało
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .