Zgubiłem kluczyk do Bombardiera800 - nie mogę odpalić
Zgubiłem kluczyk do Bombardiera800 - nie mogę odpalić
Mam Bombrdiera Outlander max 800xt z 2006 roku. Zgubiłem kluczyk a miałem tylko jeden. Quad ma zabezpieczenie i nie da się go teraz odpalić. Proszę o jakąś poradę co można zrobić bo sam nie mogę sobie poradzić. Mój adres futrzakszef@wp.pl. Z góry dzięki!
Ostatnio zmieniony pt 06 kwie, 2007 przez Futrzak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rada jest prosta:
1 skontaktować się z najbliższym serwisem i sprawdzić czy mają kluczyk na sprzedaż
2 jeżeli tak, to quada na przyczepkę i udać się do tego serwisu celem zakupienia kluczyka i zaprogramowania go w komputerze
3 ponownie cieszyć się z mozliwości uzytkowania Bomby
Jeżeli nie mają kluczyka to albo zamówić, albo szukać w innych serwisach
1 skontaktować się z najbliższym serwisem i sprawdzić czy mają kluczyk na sprzedaż
2 jeżeli tak, to quada na przyczepkę i udać się do tego serwisu celem zakupienia kluczyka i zaprogramowania go w komputerze
3 ponownie cieszyć się z mozliwości uzytkowania Bomby
Jeżeli nie mają kluczyka to albo zamówić, albo szukać w innych serwisach
Jeździć każdy może, ale nie każdy powinien...
wiem, ze robia to tylko autoryzowane serwisy Bomby i moge polecić np bluebike na Modlinskiej w Warszawie, bo wiem, ze maja wlaściwy komputer do tego.
Z drugiej strony znajać Sheltona wiem, ze jest to chyba jedyny facet w tym kraju moglby cos wyrzezbic, gdyby kanał oficialny okazal sie zbyt drogi lub czasochlonny.
Z drugiej strony znajać Sheltona wiem, ze jest to chyba jedyny facet w tym kraju moglby cos wyrzezbic, gdyby kanał oficialny okazal sie zbyt drogi lub czasochlonny.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Futrzak, niestety dorobienie kluczyka możliwe jest jedynie w autoryzowanym serwisie z komputerem serwisowym i nie da się tego zrobić bez doturlania całego gada do serwisu.
Takich komputerów serwisowych jest może ze 3 w Polsce. I bez wizyty w jednym z nich się nie obejdzie. Bomby mają specjalny system antykradzieżowy zintegrowany z komputerem- nawet zakup nowego kompa bez wizyty w serwisie nic nie da, a tam niestety to trochę kosztuje.
Napisz skąd jesteś to postaramy się Ci pomóc. Jedyny taki serwis w środkowej Polsce to tak jak napisał MaciekP w firmie Blue Bike w Warszawie na Modlińskiej 335B (za komisem). Pracuje tam mechanik o ksywce McGayver, który ma prefekcyjnie opanowane quady Bombardiera.
Takich komputerów serwisowych jest może ze 3 w Polsce. I bez wizyty w jednym z nich się nie obejdzie. Bomby mają specjalny system antykradzieżowy zintegrowany z komputerem- nawet zakup nowego kompa bez wizyty w serwisie nic nie da, a tam niestety to trochę kosztuje.
Napisz skąd jesteś to postaramy się Ci pomóc. Jedyny taki serwis w środkowej Polsce to tak jak napisał MaciekP w firmie Blue Bike w Warszawie na Modlińskiej 335B (za komisem). Pracuje tam mechanik o ksywce McGayver, który ma prefekcyjnie opanowane quady Bombardiera.
Póki co quadowa emeryturka :)