ZGORA TEAM Adventure i GRO-CANION Team

Tu możecie zobaczyć jak się bawimy w lubuskim...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
stanek

Post autor: stanek » pt 13 lis, 2009

podobno jest zadowolony bo w tych INDOCHINACH prezerwatywy kupuje XXL.

Awatar użytkownika
ralf75

Post autor: ralf75 » sob 21 lis, 2009

no pany działo sie dzisiaj oj działo.po rolce laluni myslałem ze trzeba bedzie nosze ze swierkow robic ale wszystko dobrze sie skoniczyło,za to kozakowanie wiwiura ze pojedzie to na kole tak jak JA i STANEK skoniczyło sie tym ze GRIZZLAK zakoniczył podroz w dół na boczku i tez była piekna rolka.było super i na całe szczescie nikomu nic sie niestało.było stromo wysoko i szybko tak jak to moj polarek lubi. :cwaniak: :I love POLARIS: jedyni ze stankiem wrucilismy bez strat w sprzecie. :hejka: :figielek:
ZGORA TEAM RALF

Awatar użytkownika
JACK
Kontakt:

Post autor: JACK » sob 21 lis, 2009

laluś drugi wyjazd bezemnie i znowu rolka , czy gad jest sprawny ,czy znowu SKĄPE. :gafa: :drink:
GRO-CANION TEAM

Awatar użytkownika
Lalus
ATV-Team Sulechów
Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico

Post autor: Lalus » pn 23 lis, 2009

jack wyjazd był swietny, załuj ze ciebie z nami nie było, gada wczoraj sprzedałem i nie zdazyłem ponaprawiac, teraz rechcbilitacja na siłowni i odpoczynek, popatrze jak jezdzicie na you tube i kto nastepne rolki bedzie walił, prosze tylko uwazajcie bo cwaniakowac mozna ale do czasu
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]

Awatar użytkownika
wiewiur

Post autor: wiewiur » pn 23 lis, 2009

Jak byłem na wyjeździe to czytałem na forum o tych wyczynach tzn. "motylka" i powiem tak troszkę przereklamowane te opowieści o lataniu :bezradny:
ale jest duża poprawa :oklaski:
My ze zgory a przynajmniej ja miałem bardzo dużą przerwę w lataniu, więc wypadłem z rytmu a chłopaki z GCTu troszkę nas dogonili w jeździe, aaalllleeeee to nie znaczy, że przegonili :no no no:
na tyle są teraz dobrzy w te klocki, że można zacząć zabierać ich na rajdy :ok: (te treningi przy nas wiele ich nauczyły)
bo są dobrze ubrani no i zaczęli w końcu normalnie jeździć długo to trwało ALE :pa buziak:

Bo latać to trzeba umieć hihihi tak jak ja z lalusiem z góry

ale się wyżyłem na nich hahaha :lol: :lol:

Awatar użytkownika
gero13
ATV-Team Sulechów
Quad:: can am outlander 800 xtp max
Imię: Gerard
Kontakt:

Post autor: gero13 » pn 23 lis, 2009

wiewiur - te opowieści drzewa sandałowego to możesz na grilu u AK opowiadać , :gafa: pewnie wszyscy jape otworzą i z wielkim zaciekawieniem będą słuchać. :wyśmiewacz: Stanek to pokazał klasę :ok: :oklaski: , a ty po wielkich podkrętach nie mogłeś znieść , że nasz Motylek LATA jak aniołek i jakoś pod wpływem szarganych emocji i (nie tylko emocji- %) wtoczyłeś się ledwo,ledwo a już przy zjazdach to pożal się B... :dokuczacz: Bądź twrdy nie miętki! i bierz przykład z Motylka. :cwaniak: Ja dołączam do grona fotografów :aparat: :beczy: i koszulkę lidera - MISTRZA ROLKI ,przekazuje tobie i lalusiowi - nie podrzyjcie , tylko noście na zmianę ! :figielek: :hejka:
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]

Awatar użytkownika
ralf75

Post autor: ralf75 » pn 23 lis, 2009

WIEWIUROWI to zostały te marzenia z wakacji chyba.ma chłopina wyobraznie :aniołek: :I love POLARIS:
ZGORA TEAM RALF

Awatar użytkownika
stanek

Post autor: stanek » pn 23 lis, 2009

jazda była bez trzymanki

Awatar użytkownika
stanek

Post autor: stanek » pn 23 lis, 2009

a rolki wiewiura i lalusia identyczne
z tym że lalusiowi za efektywność i wmocje daję 10
wiewiurowi 4 nie wytrzymał do końca na quadzie

Awatar użytkownika
ralf75

Post autor: ralf75 » pn 23 lis, 2009

stanek punktacja idealna.pany ze zgory latamy w sobote,bo lalunia sprzedal sprzet niewiadomo czy sam go sprzedał czy żonka mu sprzedała :beczy: .tak ze karjera lalunia na quadach stoi pod wielkim znakiem zapytania :dobani: .podobno ma zakupić sprzet dopiero po nowym roku,czeka na noworoczne wyprzedaze starego roku :strs: .ale zato gero,jack i ja jestesmy gotowi na nowe wyzwania. :I love POLARIS:
ZGORA TEAM RALF

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań QUAD Cartel”