YFZ 450
YFZ 450
Ten quad ma wsteczny bieg?Skrzynia jest manualna czy półautomatyczna?Sprzegla uzywam tylko wtedy kiedy ruszam z 1?Czy na kazdym biegu?Bo o ile sie orientuje to w 350 raptorze jest polautomatyczna..Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Od kiedy ??!!Sylwek/Oskar:
ma 6 biegów
YFZ ma 5 biegów, bez wstecznego. Nie ma sportowej 450 która ma wsteczny poza jednym Kawasaki KFX450R
Ostatnio zmieniony czw 26 lip, 2007 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
Najłatwiej to sprawdzić na stronie yamahy! Masz tam wszystko napisane czarno na białym.
YFZ 450 ma 5 biegów bez wstecznego. Skrzynia jest manualna. Radzę Ci korzystać ze sprzęgła, bo któregoś miłego dnia podczas zmiany biegów (bez sprzęgła) możesz rozwalić skrzynię biegów i silnik Ci się wyłączy, a skrzynia będzie do wymiany.
YFZ 450 ma 5 biegów bez wstecznego. Skrzynia jest manualna. Radzę Ci korzystać ze sprzęgła, bo któregoś miłego dnia podczas zmiany biegów (bez sprzęgła) możesz rozwalić skrzynię biegów i silnik Ci się wyłączy, a skrzynia będzie do wymiany.
I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Ze sprzęgłem to jest tak przy ekstremalnej jeździe można biegi w górę wrzucać bez sprzęgła (Skrzynia w YFZ'cie to wytrzyma, oczywiście zmniejsza to jej żywotność), zaś biegi w dół zmieniaj ZAWSZE ze sprzęgłem.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Re: YFZ 450
Witam wszystkich
Mam zamiar kupic yfz 450 nie na żadny tor tylko tak rekreacyjnie, asfalt, pola, lasy. Dobry on bedzie na to? jak ze spalaniem u niego jest,tak na spokojnej jeździe? Pytałem sie kolegi ktory go posiada to mówi, że w 5l na 100km powinien się zmiścić przy oszczędzaniu;) prawda to? Planuje wydać na niego do 16 tysi, 2007/2008 rok chyba powinienem nim troche pojeździć bez żadnych usterek?:)
z góry dzięki za odpowiedź:)
Mam zamiar kupic yfz 450 nie na żadny tor tylko tak rekreacyjnie, asfalt, pola, lasy. Dobry on bedzie na to? jak ze spalaniem u niego jest,tak na spokojnej jeździe? Pytałem sie kolegi ktory go posiada to mówi, że w 5l na 100km powinien się zmiścić przy oszczędzaniu;) prawda to? Planuje wydać na niego do 16 tysi, 2007/2008 rok chyba powinienem nim troche pojeździć bez żadnych usterek?:)
z góry dzięki za odpowiedź:)