Yamaha Grizzly - po mojemu
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: Yamaha Grizzly - po mojemu
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
Quad jest obecnie po wymianie rolek na oryginalne i paska na wzmacniany EPI, oraz gum stabilizatora. Jak na razie spisuje się znakomicie, planuje powoli doposażanie i pewne modyfikacje.
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
Quad jest obecnie po pełnym serwisie, dodatkowo został wymieniony stator i regulator bo wyciągarka spaliła te elementy. Quadzik otrzymał też osłony spodu, hebel i linę syntetyczną.
kolejnymi elementami w zamyśle do założenia są bumpery
kolejnymi elementami w zamyśle do założenia są bumpery
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
170 kilometrowa wycieczka po terenach nadwiślanych spalanie 13,5l
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
Grizzlak przeszedł w ostatnim czasie drobne modyfikacje.
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Rurki na niedźwiedziu to już wróżą nurkowanie po uszy
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hzyZId66BQM[/youtube]
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
ZAPRASZAMY wszystkich użytkowników aut 4x4, quadów i motocykli terenowych oraz rodziny z dziećmi na OFF-ROADOWY DZIEŃ DZIECKA, który odbędzie się na Kuklówce. Impreza jest organizowana dla dzieci z domów dziecka i każdy kto ma ochotę przekazać odrobinę uśmiechu i dobrej zabawy w rodzinnej atmosferze niech przyjeżdża 1 Czerwca i spędzi czas z nami. W trakcie trwania imprezy dzięki waszej uprzejmości dzieciaki będą miały okazję uczestniczyć w rajdzie samochodowych pod hasłem Poszukiwanie Skarbów (dwie trasy łatwa i trudna), oraz pojeździć quadem lub motocyklem terenowym. Dla quadowców i motocyklistów będzie zorganizowany Rajd z pieczątkami (oczywiście bez małych pasażerów) podczas którego będą mogli odrobinę po rywalizować. W trakcie trwania imprezy będzie również wiele innych atrakcji: Kucyki, Przejazd bryczką, Konkursy z nagrodami, Pieski, Pokaz Straży Pożarnej itp. oraz ciepły posiłek dla każdego młodego uczestnika. Początek imprezy 10:00 przewidywany czas zakończenia 18:00, po części oficjalnej dla chętnych wspólne ognisko lub jazda nocna.
Informacje i kontakt: http://www.wgmparkot.pl
zgłoszenia na rajd ATV/Cross: wgm@wgmparkot.pl
http://www.facebook.com/events/571600246206148/
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
Nie ma to jak oddać quada na serwis:
* mieli wymienić stator, wymienili ale nowy już hałasuje, jak oddam na poprawę to powiem co było, ale mam swoje podejrzenia
* montaż hebla, prosiłem żeby był na wyciągarkę, zrobili na całą instalację, teraz okazało się że dawał zwarcie na instalację bo zrobili go tak hermetycznie, że w środku było pełno błota
* uszczelnienie instalacji tak zrobili że nic nie zrobili, jak teraz wszystko przeglądałem to jeden wielki bród, a dwa elementy które zamknęli hermetycznie miały w sobie pełno wody
* prosiłem też o przeniesienie klaksonu wyżej, to przenieśli z jednej stony quada na drugą
* robili też kierunki bo poprzednie już były słabowite, tak zrobili że jeszcze gorzej działają niż te stare
Na szczęście większość elementów naprawiłem sam i zrobiłem tak jak potrzeba, jedynie stator pozostawię im do naprawy żeby nie było że sam coś popsułem.
* mieli wymienić stator, wymienili ale nowy już hałasuje, jak oddam na poprawę to powiem co było, ale mam swoje podejrzenia
* montaż hebla, prosiłem żeby był na wyciągarkę, zrobili na całą instalację, teraz okazało się że dawał zwarcie na instalację bo zrobili go tak hermetycznie, że w środku było pełno błota
* uszczelnienie instalacji tak zrobili że nic nie zrobili, jak teraz wszystko przeglądałem to jeden wielki bród, a dwa elementy które zamknęli hermetycznie miały w sobie pełno wody
* prosiłem też o przeniesienie klaksonu wyżej, to przenieśli z jednej stony quada na drugą
* robili też kierunki bo poprzednie już były słabowite, tak zrobili że jeszcze gorzej działają niż te stare
Na szczęście większość elementów naprawiłem sam i zrobiłem tak jak potrzeba, jedynie stator pozostawię im do naprawy żeby nie było że sam coś popsułem.