YAMAHA grizzly 700
YAMAHA grizzly 700
Koledzy od pewnego czasu jestem zaniepokojony stukami w silniku(stuki są takie jak by [/glow]zawory stukały) Misiaczka 700 mam zrobione 3500 km po 2500 były regulowane zawory możliwe zeby juz sie popuścuły i jeszcze po ilu motogodzinach wymienia sie napinacz rozrzady bo mi mechanik powiedział ze sie napinacz wytarł ale mi to niepasuje bo jak pisza ze rozrzad wyminenia sie po 30000km
ZA INFORMACJE BEDE BARDZO WDZIECZNY
DZIEKI POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!
ZA INFORMACJE BEDE BARDZO WDZIECZNY
DZIEKI POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Do rozrządu długa droga, najprawdopodobniej zawory, no chyba, że nie nalałeś oleju, po prostu zakatowałeś sprzęt?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
- Kontakt:
Szymex zmień mechanika....
jak mechanik chociaż trochę dobry to usłyszy co puka......zawory bardzo możliwe po tysiącu przelatanym i zawory to raczej nie stukają tylko tak jakby takie głośniejsze cykanie ....
Napinacz jakby się wytarł to łańcuch by był luźny i cuda by się mogły dziać np. z zapłonem....
Czy te stuki są w każdym przedziale obrotów ?? I czy są takie same ??
jak mechanik chociaż trochę dobry to usłyszy co puka......zawory bardzo możliwe po tysiącu przelatanym i zawory to raczej nie stukają tylko tak jakby takie głośniejsze cykanie ....
Napinacz jakby się wytarł to łańcuch by był luźny i cuda by się mogły dziać np. z zapłonem....
Czy te stuki są w każdym przedziale obrotów ?? I czy są takie same ??
yamaha grizzly 700
mechanik powiedział mi ze inacze nie moze być. Jak ustawil po swojemu to nie stukał ale nierówno pracował. ja juz nw czy to tak ma być czy jest coś zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yamaha grizzly 700
Stuki kolego sa tylko na wolnych obrotach z tego co wiem to zawory stukaja bez znaczenia od obrotów i nie zawsze to stuka!
yamaha grizzly 700
zawory tak cykają a to co stuka to podobnie tylko wyrażniej to słychać
Re: YAMAHA grizzly 700
Mam problem z przekładaniem biegów jak sie rozgrzane na zimnym tego niema Yamaha gryzzli 700