Yamaha Grizzly 450 vs Yamaha Grizzly 660 Który lepszy
-
- Quad:: brak
- Imię: Adrian
Yamaha Grizzly 450 vs Yamaha Grizzly 660 Który lepszy
Witam, Mam dylemat pomiędzy dwoma quadami :
1) Yamaha Grizzly 450 2006r 8700km przejechane z zarejestrowane ,z wyciągarką i materiałowym kufrem, kolor camo cena 15,900
2) Yamaha Grizzly 660 2003 rok 8600km przejechane , zarejstrowany ,
kolor ciemna zieleń cena 16,900zł
Zdjęcia Quadów w załącznikach.
Co polecacie ? którego kupić ? który jest podejrzany ?
Głównie chodzi mi abym jeszcze dokupił kufer z siedzeniem na drugą osobę,
Quad będzie min: pociągnięcia przyczepy z drzewem, do lżejszych przepraw, nie zamierzam go topic czy świrować w wodzie. Będzie to mój pierwszy quad.
Jakie macie o nich opinie ?
1) Yamaha Grizzly 450 2006r 8700km przejechane z zarejestrowane ,z wyciągarką i materiałowym kufrem, kolor camo cena 15,900
2) Yamaha Grizzly 660 2003 rok 8600km przejechane , zarejstrowany ,
kolor ciemna zieleń cena 16,900zł
Zdjęcia Quadów w załącznikach.
Co polecacie ? którego kupić ? który jest podejrzany ?
Głównie chodzi mi abym jeszcze dokupił kufer z siedzeniem na drugą osobę,
Quad będzie min: pociągnięcia przyczepy z drzewem, do lżejszych przepraw, nie zamierzam go topic czy świrować w wodzie. Będzie to mój pierwszy quad.
Jakie macie o nich opinie ?
Re: Yamaha Grizzly 450 vs Yamaha Grizzly 660 Który lepszy
ogólnikowo.......
jakie fachowe opinie i porady by ci nie pisali to twe ucho i oko na miejscu, to podstawa do tego co wybierzesz, weź ze sobą osobę postronną najlepiej mechanika i też sam sprawdzaj luzy napędy pracę silnika osprzęt pęknięcia, wycieki popchaj je nieodpalone skręcaj kołami i słuchaj i to samo na odpalonych moim zdaniem 660 góruje zapas mocy ale to jest moje zdanie.
pozdrawiam......
i wrzuć co wybrałeś
jakie fachowe opinie i porady by ci nie pisali to twe ucho i oko na miejscu, to podstawa do tego co wybierzesz, weź ze sobą osobę postronną najlepiej mechanika i też sam sprawdzaj luzy napędy pracę silnika osprzęt pęknięcia, wycieki popchaj je nieodpalone skręcaj kołami i słuchaj i to samo na odpalonych moim zdaniem 660 góruje zapas mocy ale to jest moje zdanie.
pozdrawiam......
i wrzuć co wybrałeś
smak wolności ---- try this
-
spokojnie. wybieram się do gościa w boże ciało. i zrobię to co napisales. tez myślę ze 660 . tylko szkoda ze wyciągarki nie ma i opony dosyć zjechane.. ;/
Obok 660 masz honde rincon 650.To jest quad na którego nie będziesz narzekał. Do ciągnięcia drzewa rewelacja jak i do jazdy bez problemu we dwie osoby nawet bez dodatkowego kufra.Ostatnio byliśmy na niedzielnym wyjeździe z żonami i kolegi nie narzekała miejsca w sam raz.
Grizzly 660 trochę przestarzała technologia i model nie dopracowany ( przepraszam użytkowników ) ... które były poprawione już w G550 i G700.
G450 miałem 2 sztuki model super jak na 450 mocny, ale moim zdaniem we 2 osoby ciężko będzie ( mało miejsca i moc ) i twarde zawieszenie.
Miałem hondę 680 i jak wyjdzie ze wspomaganiem nowa wrócę rezygnując z teraźniejszego .... Miałem 11 quadów i największą frajdę i zadowolenie wzbudziła honda rincon !! Nazywają go wołem roboczym
Grizzly 660 trochę przestarzała technologia i model nie dopracowany ( przepraszam użytkowników ) ... które były poprawione już w G550 i G700.
G450 miałem 2 sztuki model super jak na 450 mocny, ale moim zdaniem we 2 osoby ciężko będzie ( mało miejsca i moc ) i twarde zawieszenie.
Miałem hondę 680 i jak wyjdzie ze wspomaganiem nowa wrócę rezygnując z teraźniejszego .... Miałem 11 quadów i największą frajdę i zadowolenie wzbudziła honda rincon !! Nazywają go wołem roboczym
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
-
Ogólnie Honda nie jest zarejestrowana ;// Bo też się kusiłem na ten oto model.
plusy i minusy ;/ 660 jest awaryjna ? Kurde , no sam nie wiem . 650 opony do wymiany i brak wyciągarki .. +/- 1400zł trzeba mieć.. a 450 znów Tak jak wspomniano może mieć braki tej mocy ;/. Ciężki wybór ;]
http://primamotors.otomoto.pl/
Oto link tego handlarza ;] może coś polecicie.. tak do 16 tyś..
Tak po za tym ojciec się ślini na tego Arctic cata za 22tyś. ale jak dla mnie to za drogo.
plusy i minusy ;/ 660 jest awaryjna ? Kurde , no sam nie wiem . 650 opony do wymiany i brak wyciągarki .. +/- 1400zł trzeba mieć.. a 450 znów Tak jak wspomniano może mieć braki tej mocy ;/. Ciężki wybór ;]
http://primamotors.otomoto.pl/
Oto link tego handlarza ;] może coś polecicie.. tak do 16 tyś..
Tak po za tym ojciec się ślini na tego Arctic cata za 22tyś. ale jak dla mnie to za drogo.
-
650 model nie dopracowany ? Co mam przez to rozumieć ? Prosiłbym o rozwinięcie tej kwestii )