Yamaha Bruin 250

Wasze doświadczenia i problemy z quadami Yamaha Grizzly / Bruin 350
ODPOWIEDZ
roborolnik
Kontakt:

Yamaha Bruin 250

Post autor: roborolnik » pn 16 lut, 2009

Mam zamiar wyposażyć się w taka maszynke(ma zastąpić shineray-a 200).Pochodzi z 2002r. Co sadzicie o takim sprzęcie? Może ktoś z was takim jeździł? Czy taka yamaha będzie wystarczająca do jazdy po lasach czy jednak będzie za słaba? Z jaka prędkością można się takim quadzikiem poruszać i czy może sobie odpuścić i czekać by aż będzie kasa na coś większego? Za odpowiedź z góry dziękuje jako początkujący quadowiec :oczko:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » pn 16 lut, 2009

zapraszam najpierw do powitalni.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » wt 17 lut, 2009

jest to bardzo dobry pojazd do malych robot przy domowych o do zabawy...

nizsza pojemnosc silnika rekompensuje pulautomatyczna 5stopniowa skrzynia biegow, ktora pozwala na fajna zabawe oraz na niskie zuzycie paliwa... jedynka jest bardzo silna jak na ten silnik...

po sinreju, czy jak mu tam, poczujesz sie, jakbys chwycil Pana Boga za obie nogi... z doswiadczenia polecam...
.:GALEON:.

roborolnik
Kontakt:

Post autor: roborolnik » wt 17 lut, 2009

Nie będe go zabierał na ciężki off-road tylko na zwykła jazdę, a do szaleńczych prędkości i tak nie mam warunków.Jak narazie quadem jezdzę rekreacyjnie czyli małe spokojne wyjazdy połaczone z pokonywaniem drobnych przeszkód typu podmokle laki, drogi zalane wodą, średnie pagórki wiec chyba taki quadzik mi wystarczy? Dodatkowo mógłbym go czasem na gospodarce wykorzystać. Dzieki za szybka odpowiedz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Yamaha Grizzly / Bruin 250, 350”