Yamaha Bruin 250
-
- Kontakt:
Yamaha Bruin 250
Mam zamiar wyposażyć się w taka maszynke(ma zastąpić shineray-a 200).Pochodzi z 2002r. Co sadzicie o takim sprzęcie? Może ktoś z was takim jeździł? Czy taka yamaha będzie wystarczająca do jazdy po lasach czy jednak będzie za słaba? Z jaka prędkością można się takim quadzikiem poruszać i czy może sobie odpuścić i czekać by aż będzie kasa na coś większego? Za odpowiedź z góry dziękuje jako początkujący quadowiec
jest to bardzo dobry pojazd do malych robot przy domowych o do zabawy...
nizsza pojemnosc silnika rekompensuje pulautomatyczna 5stopniowa skrzynia biegow, ktora pozwala na fajna zabawe oraz na niskie zuzycie paliwa... jedynka jest bardzo silna jak na ten silnik...
po sinreju, czy jak mu tam, poczujesz sie, jakbys chwycil Pana Boga za obie nogi... z doswiadczenia polecam...
nizsza pojemnosc silnika rekompensuje pulautomatyczna 5stopniowa skrzynia biegow, ktora pozwala na fajna zabawe oraz na niskie zuzycie paliwa... jedynka jest bardzo silna jak na ten silnik...
po sinreju, czy jak mu tam, poczujesz sie, jakbys chwycil Pana Boga za obie nogi... z doswiadczenia polecam...
.:GALEON:.
-
- Kontakt:
Nie będe go zabierał na ciężki off-road tylko na zwykła jazdę, a do szaleńczych prędkości i tak nie mam warunków.Jak narazie quadem jezdzę rekreacyjnie czyli małe spokojne wyjazdy połaczone z pokonywaniem drobnych przeszkód typu podmokle laki, drogi zalane wodą, średnie pagórki wiec chyba taki quadzik mi wystarczy? Dodatkowo mógłbym go czasem na gospodarce wykorzystać. Dzieki za szybka odpowiedz.