Yamaha Big Bear 400 2006r potrzebna instrukcja PL
-
- Quad:: Yamaha Big Bear 400
- Imię: Daniel
Yamaha Big Bear 400 2006r potrzebna instrukcja PL
Witam jak w temacie kupiłem quada yamaha Big Bear 400 i potrzebuje instrukcje w języku polskim. Proszę o pomoc pozdrawiam danjas-dukla!
Re: Yamaha Big Bear 400 2006r potrzebna instrukcja PL
Mówisz chyba o instrukcji użytkowania.
Serwisówka albo service manual jest zawsze w języku angielskim
Serwisówka albo service manual jest zawsze w języku angielskim
Ozo Drapers Squad
-
Dokładnie. Chodzi mi o to jaki olej lac do silnika itp... np schematy budowy poszczególnych elementów żeby był w stanie sam coś pomajsterkować w moim nowym nabytku. Jak ktoś coś miał by o Big Bear 400 proszę o wysłanie na maila albo priv. :]
Ciągle mówimy o czymś innym
- Instrukcja obsługi może występować w języku polskim, masz tam szczegóły bezpieczeństwa na quadzie, technikę jazdy, opis wszystkich bajerów,
- Service manual czyli serwisówka występuje tylko w języku angielskim znajdziesz tam właśnie szczegółowy opis wszystkich elementów budowy quada. Szukaj w googlach najlepiej
- Instrukcja obsługi może występować w języku polskim, masz tam szczegóły bezpieczeństwa na quadzie, technikę jazdy, opis wszystkich bajerów,
- Service manual czyli serwisówka występuje tylko w języku angielskim znajdziesz tam właśnie szczegółowy opis wszystkich elementów budowy quada. Szukaj w googlach najlepiej
Ozo Drapers Squad
-
- Instrukcja obsługi też w sumie by się przydała
- Service manual może ktoś ma trochę przetłumaczę to bym poczytał
- Service manual może ktoś ma trochę przetłumaczę to bym poczytał
-
A mam jeszcze jedno pytanie bo nie mam kontaktu z byłym właścicielem i nie wiem jaki kupic olej do silnika? i do mostów może mi ktoś coś doradzić jaki kupić?
W większości quadów do silnika lejemy Motul 5100 10w40, a do mostów też jakiegoś motula klasy 80w90 chyba, ale lepiej żeby ktoś potwierdził
Ozo Drapers Squad
-
Mam pytanko co może oznaczać kontrolka reserved mrugająca nie zawsze podczas jazdy? w quadzie yamaha big bear
-
Siemka mam małe pytanie co oznacza kontrolka OVERRIDE która mi świeci na czerwono, oznacza to że jadę na blokadzie czy co bo nie rozumiem dokładnie o co z tym chodzi jestem laikiem w tych sprawach. Jak zapale quada jadę delikatnie to kontrolka mi nie świeci ale jak dam kilka razu gazu do końca to zaraz zaczyna mi ona mrugać i nie wiem co jest grane czy czasami nie jest coś uszkodzone proszę o odpowiedz pozdrawiam danjas-dukla.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Instrukcji w języku polski nie mam, ale jak zaprzyjaźnisz się z Google Translatorem i wykorzystasz swoją znajomość języka angielskiego, to polecam link do instrukcji obsługi w wersji angielskiej Instrukcja obsługi (Owner manual) Yamaha BigBear400 YFM400FV - wersja angielska (English version)
Póki co quadowa emeryturka :)