Wyładowania,brak mocy...

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
kapp

Wyładowania,brak mocy...

Post autor: kapp » sob 12 gru, 2009

Witam! Mam pewien problem , posiadam quada niebieski chinczyk ;] . Gdy go kupilem w pierwszy dzien sie aku wyladowal (a mial naloadowane do max! ) Naładowalem zrobilem kilka kilosów , wyladowanie , wkurzylem sie oddalismy quada do "mechanikia" powiedzial ,ze to przez alarm ,wymienilem akumulator (wczesniejszy to aku zelowy) na uzywany od jakiejs motorynki i pol roku spokoju ,znowu sie zepsul i dalismy go do innego mechanika , powiedzial to samo co poprzedni,przywiezli go odpalil, pojechali nie odpala , i wymienil aku ! i bezpieczniki , quada odpalilem od samochodu, chodzi ale nie laduje aku a jest nowiutki , naladowany do max , nie mam alarmu ani nic , postanowilem dac sobie spokoj , mialem chcec pojezdzic aku wywalilem pojezdzilem przed domem , jak mam wlaczone ssanie to ma mocy ale jak pojade troche wolniej to dusi i gasnie , jak wylacze ssanie brak mocy ale nie gasnie , Co moze byc przyczyną?? Quad to chinska 110 ;].

Z gory dziekuje Kacper.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”