Nie aku nie daje rady tylko DRAGONY to pożeracze prądu i szybko wysysają prąd a prądnica nie nadąża doładowywać Sprawdzone na paru modelach quadach .oolsztyniak pisze:Akumulator nie daje rady
Wyciągarka Linhai 550
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Re: Wyciągarka Linhai 550
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
U nas większość śmiga na dragonach i nie zauważyliśmy takich problemów
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Markowe sprzęty daja rade doładować lecz też czasem przy ciągłym ciąganiu też potrafi brakować prądu lecz to nie jest regułą .oolsztyniak pisze:U nas większość śmiga na dragonach i nie zauważyliśmy takich problemów
Najbardziej pożera prąd winda jak nie jest serwisowana odpowiednio .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
W CF chodziła też bez problemu ale to wiadomo, markowy sprzęt.
Co prawda nie przez kilka godzin ale było ok.
Co prawda nie przez kilka godzin ale było ok.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- michalmiko
- Quad:: Linhai 550
- Imię: Michał
CF moto markowy, a przecież to bliźniaczy model Linhaia
Ostatnio przeciągałem moim nowym dragonem ciężkie drzewa i nie brakowało mu energii. Jak pracowałem na fabrycznej wyciągarce z pługiem i praktycznie cały czas wciąganie/wyciąganie liny i wszystko było ok. Wiadomo, obciążenie może nie takie duże, bo pług waży jakieś 50kg (wzmacniany), nie miała łatwo, ale nigdy mi nie brakło prądu.
Budys, jakiej pojemności masz akumulator w 300?
Ostatnio przeciągałem moim nowym dragonem ciężkie drzewa i nie brakowało mu energii. Jak pracowałem na fabrycznej wyciągarce z pługiem i praktycznie cały czas wciąganie/wyciąganie liny i wszystko było ok. Wiadomo, obciążenie może nie takie duże, bo pług waży jakieś 50kg (wzmacniany), nie miała łatwo, ale nigdy mi nie brakło prądu.
Budys, jakiej pojemności masz akumulator w 300?