Wyciągarka do kinga

Gdzie jeździć, wyposażenie ridera, wyposażenie atv-ki, rejestracja, import quadów, przepisy prawne, prawo jazdy, nawigacja...
Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » wt 19 gru, 2006

cennik już dodałem http://www.quady.eu
pozdrawiam
Andrzej G.

Tak aby była jasność ! :-) Reprezentuję firmę która jest importerem i dystrybutorem opon.
Do quadów importujemy opony następujących marek Duro, Journey ( Wanda ) , Sunf, Pit bull, ITP . Zam dobrze opony do quadów ich wady i zalety. Oczywiście zawsze podkreślam zalety opon które importujemy i wady konkurencji , co nie zmienia faktu , że pisze o faktycznych wadach i zaletach.

Chciałem użyć takiego podpisu bo na forum widzę wpisy wielu osób które są zainteresowane wychwalaniem konkretnych marek a udają niezależnych ekspertów.Wg. mnie warto wiedzieć czyje posty się czyta i wyrobić sobie własne zdanie.

e2rd

Post autor: e2rd » wt 19 gru, 2006

Witam wszystkich obecnych ,mam pytanko do Andrzeja czy tylko R3.0 jest szczelny i w kapieli olejowej czy ten 2.5 też bo cena 2.5 rewelacja

Awatar użytkownika
sXat
Kontakt:

Post autor: sXat » wt 19 gru, 2006

szkoda ze drogi ten system zdalnego sterowania :/ ale cena rzeczywiscie ciekawa
Jezdze z ssquadem ;)

Awatar użytkownika
sXat
Kontakt:

Post autor: sXat » wt 19 gru, 2006

o widze w miare tanie zblocze tej firmy Comeup. Jaka jest jakos tego elementu, chodzi o wersje 5000kg.

a rolki? sa zrobione z jakiegos przyzwoitego materialu? no i oczywiscie czy pasuja do warna 2.5 na grizzlaku? ;)
Jezdze z ssquadem ;)

Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » śr 20 gru, 2006

SXat - tobie bedę w stanie odpowiedzieć w piątek lub w pierwszych dniach po świętach ( rolki i zblocze ) ,
W temacie Ramseya będę mądrzejszy około 15.1.2007 - wtedy będę mógł odpowiedzieć e2rd .( bez zmyślania !)
pozdrawiam
Andrzej G.

Tak aby była jasność ! :-) Reprezentuję firmę która jest importerem i dystrybutorem opon.
Do quadów importujemy opony następujących marek Duro, Journey ( Wanda ) , Sunf, Pit bull, ITP . Zam dobrze opony do quadów ich wady i zalety. Oczywiście zawsze podkreślam zalety opon które importujemy i wady konkurencji , co nie zmienia faktu , że pisze o faktycznych wadach i zaletach.

Chciałem użyć takiego podpisu bo na forum widzę wpisy wielu osób które są zainteresowane wychwalaniem konkretnych marek a udają niezależnych ekspertów.Wg. mnie warto wiedzieć czyje posty się czyta i wyrobić sobie własne zdanie.

Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » sob 23 gru, 2006

odpowiedz dla sXata - zblocze Comeup wygląda bardzo dobrze , tak jak i rolki ( tak przy okazji mają ten sam rozstaw otworów jak rolki Warn )
pozdrawiam
Andrzej G.

Awatar użytkownika
sXat
Kontakt:

Post autor: sXat » ndz 24 gru, 2006

super! to po swietach jakos skontaktuje sie w sprawie zakupu ;)

interesujaca jest tez ta Comeup winch 4.0. Cenowo doskonala, ale jestem ciekawy jak z niezawodnoscia. Boje sie kupowac tanich urzadzen.Czy to nie jest troche jak T-max? Chyba ze moglbym zostac betatesterem :)

widze takze fajne handguardy i to nawet zlustereczkiem! szkoda ze wczesniej nie dales tej oferty ;) moglbym zrobic sobie prezent pod choinke :d
Jezdze z ssquadem ;)

Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » ndz 24 gru, 2006

W tej chwili są dostępne Comeup ATV-1500 i ATV-3000 oraz akcesoria , ATV-4000 będzie dostępna od około połowy lutego 2007. ( tak jak i wyciągarki do samochodów ).

T-max ( i BVP też - żeby nie było, że jadę tylko w konkurencję ) to produkty chińskie, Comeup jest tajwański. Jakość tych produktów wg. mnie ma się nijak do siebie.

Moje osobiste porównanie marek wyciągarek do marek samochodów:
T-max ,BVP itp chińczyki to wg mnie taka Syrenka lub Trabant ( są tacy co nimi jeżdzą lub jeździli i byli lub są zadowoleni )
Comeup taki VW lub Toyotka
Warn - Audi ( tak naprawdę VW tylko lepiej wypromowany i droższy - są też tacy co twierdzą że lepszy.)
Ramsey - Mercedes

Handguardów PowerMadd na razie u mnie nie kupisz, pierwszej dostawy spodziewam się w połowie stycznia 2007. BTW : też podobają mi się te lusterka . :D . Na 100% je sobie założę.
pozdrawiam
Andrzej G.

Awatar użytkownika
sXat
Kontakt:

Post autor: sXat » ndz 24 gru, 2006

wlasnie poczytalem na forum atvpolska ze niestety wersja Warn 4.0 nie zmiesci mi sie do grizzlaka :/ a szkoda. Jak to wyglada w przypadku tej Comeup ? takie same rozmiary?
Jezdze z ssquadem ;)

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » ndz 24 gru, 2006

Andrzej G.:
Ramsey - Mercedes
Ale powyżej modelu 2500 , nie chciałbyś widzieć min Szwajcarów na Croatii jak nóweczki Ramseye 2,5 paliły im się podczas wyciągania z przepinaniem , dystrybutor - sponsor rajdu rad nierad biegł z wyciągarką przeznaczoną na nagrodę by ratować honor :)
Ostatnio zmieniony sob 06 sty, 2007 przez Krzysztof Wronowski, łącznie zmieniany 1 raz.
3fun - bo quady są naszą pasją

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niezbędnik quadowca”