wycena szkody?:l

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
Tomcik12
Quad:: ni mam

wycena szkody?:l

Post autor: Tomcik12 » ndz 10 lip, 2011

Witajcie, zaluje ze przyszlo mi sie tu rejestrowac nie z powodu nabytego wlasnie quada, ale z powodu wlecenia do rowu cudzym sprzetem :l chcialbym sie dowiedziec, orientacyjnie, ile naprawa by kosztowala? wiec, na pewno poszedl prawy wahacz (wpadlem do rowu prawym kolem), kierownica sie przestawila (cos tu poszlo, jakas czesc czy da sie ja ustawic niczym w rowerze?:), a takze licznik, a raczej sama jego obudowa, bo wszystko w nim dziala. quad jezdzi, bo wrocilem nim do domu, szkod wiecej poza opisanymi RACZEJ nie ma. wiec jak?:) i przepraszam, jesli zly dzial, ale ten wydaje sie byc najodpowiedniejszy.

aha, chcialbym naprawic w serwisie, i quad to "atv 125"? taki maly piździk..

Awatar użytkownika
Marines
Moderator
Quad:: Czerwony...
Imię: Marcin

Re: wycena szkody?:l

Post autor: Marines » ndz 10 lip, 2011

Mały quad. Dużo to nie mówi. Wrzuć zdjęcia albo zapodaj egzemplarz z allegro, to wyślę Ci wszystkie części znalezione na tym portalu tak by pasowały. Koszt zobaczysz sam. Wahacze koło 160zł, mocowanie kierownicy (pewnie pękło) musisz dorobić, bo racze nie dostaniesz, licznik jest drogą sprawą, samej obudowy nie dostaniesz. Bez zdjęć więcej nie jestem w stanie powiedzieć.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE

Tomcik12
Quad:: ni mam

Post autor: Tomcik12 » pn 11 lip, 2011

http://allegro.pl/licznik-obrotosciomie ... 28171.html

licznik ma taki sam, tylko ma dwie dodatkowe kontrolki, jedna od biegow a druga.. nie pamietam. moze by dalo sie z niego przelozyc obudowe?:D niestety zdjec nie jestem w stanie dac bo to zdarzylo sie 160km ode mnie, na weekend wyjechalem tylko :P i jak to musze dorobic? na serwisie dorobia, ale za ile?:d. a wahacz tylko jeden poszedl, wiec moze taniej wyjdzie ;d

Awatar użytkownika
Marines
Moderator

Post autor: Marines » pn 11 lip, 2011

Znajdź takiego quada na allegro i wyślij zdjęcia. Jak szukasz części to szukaj do 110ccm, bo to te same quady.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."

Awatar użytkownika
Marines
Moderator

Post autor: Marines » pn 11 lip, 2011

Dany_82

Post autor: Dany_82 » czw 11 sie, 2011

Masakra:/ Żebyś tylko to wszystko idealnie naprawił, to jednak czyjś quad...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”