WSZYSTKO O WSZYSTKIM I O WSZYSTKICH
14 luty święto budowlańca
14 luty. Taki waży dzień a tu cisza. To jest święto budowlańców-walewtynki.
krokodyl
Lalus, Widzisz ja nie znalazłem takiego sprzętu będąc w górach.Przez to nuda mnie zabiła. sprzęt fajny i inne doznania.Latałem na ruskim sprzęcie w czasie stanu wojennego (w okolicach rybnicy leśnej) ale tamto to był prawie czołg.. Wracaj szybko bo już mi lepiej ze zdrówkiem i można by troszkę potrenować.
krokodyl
Siemka
Fajnie ze się Tobie pomysł spodobał,
Co do godziny to nie mam pojęcia ale najlepiej z rańca czyli 9-10 na Lotosie. Tam ze 2 3 godzinki żeby dolecieć bo pojedziemy na żwirownie do Wilkowa , byłem tam kiedyś i dosyć fajnie się jeździło. A do La vie już dzwoniłem i będa czekać na nas z dobrym jedzonkiem i browarkiem. Jakby mróz chwycił to można spróbować wjechać na jeziorko, słyszałem że Polarisy dobrze pływają
Laluś zbieraj ekipę im więcej nas tym lepiej,.
Pozdro
Fajnie ze się Tobie pomysł spodobał,
Co do godziny to nie mam pojęcia ale najlepiej z rańca czyli 9-10 na Lotosie. Tam ze 2 3 godzinki żeby dolecieć bo pojedziemy na żwirownie do Wilkowa , byłem tam kiedyś i dosyć fajnie się jeździło. A do La vie już dzwoniłem i będa czekać na nas z dobrym jedzonkiem i browarkiem. Jakby mróz chwycił to można spróbować wjechać na jeziorko, słyszałem że Polarisy dobrze pływają
Laluś zbieraj ekipę im więcej nas tym lepiej,.
Pozdro
OsKa
Suzuki Kingquad 750Axi
Suzuki Kingquad 750Axi