WSZYSTKO O WSZYSTKIM I O WSZYSTKICH
no dziku i tu sie mylisz bo gercio niemiał czasu na filmowanie robił wszystko szybko i precyzyjnie zjazdy i podjazdy.tym razem za operatora kamery występowal lalus z malym.lalusiowi zesrala sie yamaha i z gryzlaka zrobil sie raptor bo mial tylko tylny naped.a maly czyli marjan niemiał checi na dalsza jazde to opowiadał lalusiowi jakie to on ma długie plyty w swoim zakladzie.na cale szczescie skoniczylo sie na dlugosci plyt.ale tak poza tym bylo super i mam chetke na polatanie w tygodniu
ZGORA TEAM RALF
Ralf to super że wyjazd się udał szkoda że mnie nie było.
W tygodniu piszę się na śmiganie,chyba że praca mi nie pozwoli
A jak laluś, spisał się w roli kamerzysty to chyba jego debiut
lepiej niech nie zamieszcza swojego filmu w internecie
bo jeszcze propozycje posypią się z holywod od
tarantino, Tony'iego Scotta
W tygodniu piszę się na śmiganie,chyba że praca mi nie pozwoli
A jak laluś, spisał się w roli kamerzysty to chyba jego debiut
lepiej niech nie zamieszcza swojego filmu w internecie
bo jeszcze propozycje posypią się z holywod od
tarantino, Tony'iego Scotta
daniel m
-
- Quad:: POLARIS X2 800
- Kontakt:
Zauważyłem że koledzy z Teamu świetnie sie bawili w sobotę , oczywiście be ze mnie, tylko szkoda że w moich okolicach i w tedy jak ja nie mogłem????
Moj tato stwierdził że super wyglądaliście, chociaż jak kupiłem tego quada to stwierdził ze zgłupiałem, natomiast Ania chciała Wam zrobić rosół a tato polać trochę, tylko Laluś stwierdził że „On już nie może”. Czyżby już nie pił a może po prostu kredycika z nim nie było i nie miał z kim pić. To bym zrozumiał.
Szykujcie się na sobotę, tym razem będę.
Moj tato stwierdził że super wyglądaliście, chociaż jak kupiłem tego quada to stwierdził ze zgłupiałem, natomiast Ania chciała Wam zrobić rosół a tato polać trochę, tylko Laluś stwierdził że „On już nie może”. Czyżby już nie pił a może po prostu kredycika z nim nie było i nie miał z kim pić. To bym zrozumiał.
Szykujcie się na sobotę, tym razem będę.
-
- Quad:: POLARIS X2 800
- Kontakt:
Zaproszenie
Bractwo Kurkowe w Babimoście zaprasza kolegów oczywiście z żonami z GRO-CANION TEAM oraz kolegów ze ZGORA TEAM Adventure na Zabawę Andrzejkową w dniu 28.11.2009 tym razem we Wrzosowym Dworku w Babimoście ( na terenie Stadionu w Babimoście).
Koszt imprezy 160 zł od Pary. Zabawa od 19,00 do 4 rano. Zapewniamy super jadło i dobrą muzykę w wykonaniu "DUO-BEND".
W cenie przewidziane są różne posiłki oraz kawa, herbata, ciasto i mała ilość napoi bezalkoholowych.
W razie zainteresowania czekam napytania. Ilość miejsc ograniczona i na zapisy czekamy do końca października.
Bractwo Kurkowe w Babimoście zaprasza kolegów oczywiście z żonami z GRO-CANION TEAM oraz kolegów ze ZGORA TEAM Adventure na Zabawę Andrzejkową w dniu 28.11.2009 tym razem we Wrzosowym Dworku w Babimoście ( na terenie Stadionu w Babimoście).
Koszt imprezy 160 zł od Pary. Zabawa od 19,00 do 4 rano. Zapewniamy super jadło i dobrą muzykę w wykonaniu "DUO-BEND".
W cenie przewidziane są różne posiłki oraz kawa, herbata, ciasto i mała ilość napoi bezalkoholowych.
W razie zainteresowania czekam napytania. Ilość miejsc ograniczona i na zapisy czekamy do końca października.
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
szkoda ze cię nie było kredycik, nie było z kim nawet 100 skosztowac tylko jack teoretycznie chciał ale jak popatrzył na jazde motylka to stwierdził ze lepiej pilnowac go bo jak orła wy.....bie to choc on na pogotowiu wyjasni jak było
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]