Wrześniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Wrześniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
Fajnie, że nasza paczka przenosi się tutaj, to cieszy
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Cześć ludziska.
Może być kwiecień, namiot jak najbardziej. Mnie to rybka. Reszta (zimna/ciepła woda itp) to już mniej istotne detale. Dostosuje się.
Inne/ w innych miejscach wypady turystyczne też z mojej strony z chęcią wchodzą w grę. Zarówno uczestnictwo jak i jakakolwiek pomoc.
Pzdr
Po konsultacjach tematu z Łukaszem (że moim piździkiem da radę) dołączam się do listy.oolsztyniak pisze: Pisały nawet nowe chętne osoby a to cieszy prysznic można spokojnie wykorzystać turystyczny, Zresztą ktoś napisał, że nie jedziemy do SPA
Może być kwiecień, namiot jak najbardziej. Mnie to rybka. Reszta (zimna/ciepła woda itp) to już mniej istotne detale. Dostosuje się.
Inne/ w innych miejscach wypady turystyczne też z mojej strony z chęcią wchodzą w grę. Zarówno uczestnictwo jak i jakakolwiek pomoc.
Pzdr
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
oolsztyniak pisze:Fajnie, że nasza paczka przenosi się tutaj, to cieszy
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Oczywiście że dasz radę, we wrześniu było trochę błotnistych kolein ale w większości można je było ominąć bokiem a jak byś utknął to zawsze cię ktoś przeciągnie kto już przejechałRobsson pisze: Po konsultacjach tematu z Łukaszem (że moim piździkiem da radę) dołączam się do listy.
Pzdr
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Łukasz może czas nowy post założyć ??
Napewno da radę ale wiosna ( kwiecień ) może być trochę trudniej ale chyba o to chodzi !!??
Napewno da radę ale wiosna ( kwiecień ) może być trochę trudniej ale chyba o to chodzi !!??
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Może być więcej wody w różnych dołach, wszystko zależy jaki będzie etap wegetacji i temperatura. Ale jak będzie miał opony z dobrym bieżnikiem na tyle i linkę na przednim bagażniku to wszytsko przejedzie. Ja już się zamotałem o której trasie mówicie ale jeżeli o tej w okolicach Wałcza to ja sobie tam nie przypominam żadnych przeszkód gdzie miałby problem oprócz tej rzeczki
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
No tak piszemy o wiosennym wyjeździe czyli Wałcz
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- oolsztyniak
- Moderator
Wałcz jest dobry z tego względu że nie ma problemu z parkingiem bo nie każdy chce aby auta zostały bez gości w hotelu tym bardziej nie pobierając za to opłaty.
No nic, trzeba myśleć co i kiedy i zacząć działać.
No nic, trzeba myśleć co i kiedy i zacząć działać.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
-
- Quad:: KQ 750
- Imię: Radek
- Kontakt:
Witajcie, no więc jestem i ja. "Powitalnię" pominąłem bo spora część z Was mnie zna z "innego" forum.
Wracając do tematu wyjazdu.
Jestem "za". na 99% będę. Termin ostatni weekend kwietnia jak najbardziej mi pasuje. Namiot także jak najbardziej mi pasuje.
ps ponieważ mój login ktoś już zajął musiałem użyć kropki na końcu..
ps2. biorąc pod uwagę, że "Metus" założył konto w kwietniu 2012 i do tej pory napisał 1 post to może by go tak.... "CUT"
Wracając do tematu wyjazdu.
Jestem "za". na 99% będę. Termin ostatni weekend kwietnia jak najbardziej mi pasuje. Namiot także jak najbardziej mi pasuje.
ps ponieważ mój login ktoś już zajął musiałem użyć kropki na końcu..
ps2. biorąc pod uwagę, że "Metus" założył konto w kwietniu 2012 i do tej pory napisał 1 post to może by go tak.... "CUT"
=============
Pozdrawiam
Metus
Pozdrawiam
Metus