Wrześniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
Re: Wrześniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
Dimi rozmawiamy o drugiej połowie kwietnia przyjazd 16 po południu - wieczorem jazda 17/18/19 lub przyjazd po południu wieczorem 23 jazda 24/25/26
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
I ja mam luźne spostrzeżenia i na Twoje brakujące elementy szukam jakiejś alternatywy bo np mogłem tego nie przewidziećZmora1966 pisze:jak zauważyliście napisałem że to moje luźne spostrzeżenie - ja nie w takich warunkach miałem okazje nocować więc dla mnie również to nie jest straszne.
Ciekawe co na to inne osoby.
Generalnie ja jestem również za kwietniem, jeśli maj odpada, czerwiec też, wakacje to czas urlopów, we wrześniu pewnie wyklaruje się coś nowego także te trzy wyprawy w roku trzeba zaliczyć
Plan przyjazdu oczywiście się nie zmienia, czwartek przyjazd, piątek jazda, sobota jazda, niedziela jazda i powrót do domu - tak jak było dotychczas.
Ja ze swojej strony muszę przeanalizować trak, zobaczyć co nam uciekło i co trzeba dodać, nocleg nad jeziorem ten pierwszy też bym zostawił bo to super miejscówka i trzeba tam wrócić ba! nawet w 100% legalna bo dojazd jest dopuszczony do ruchu co w lasach rzadko się zdarza.
Drugi nocleg już było ciut gorzej jeśli chodzi o miejsce ale spoko, czegoś się poszuka.
Rozumiem, że Kłomino, Borne, Biały Bór, bunkry na rakiety te działające i nie działające zostawiamy i ewentualnie coś dorzucamy ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Może dodajmy trochę więcej km , więcej jazdy , ostatnio wcześnie kończyliśmy i późno zaczynaliśmy. Jak pokazały inne wyjazdy da się zrobić więcej km i więcej zwiedzania.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
>> Tam gdzie kończy się asfalt , tam zaczyna się przygoda ... <<
>> www.AtvMoto.pl <<
>> Tam gdzie kończy się asfalt , tam zaczyna się przygoda ... <<
>> www.AtvMoto.pl <<
km bym zostawił bo jak dojdzie więcej zwiedzania to i później będziemy odpoczywać na biwaku a na biwaku też trzeba się pointegrować bierz to pod uwagę , może w Bornym zamówimy przewodnika ?
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Na tym drugim noclegu to lepiej się ponownie nie pokazywać, wyczuwam tam złe wibracje dla qudowców.oolsztyniak pisze: Drugi nocleg już było ciut gorzej jeśli chodzi o miejsce ale spoko, czegoś się poszuka.
Rozumiem, że Kłomino, Borne, Biały Bór, bunkry na rakiety te działające i nie działające zostawiamy i ewentualnie coś dorzucamy ?
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Bo to zły nocleg był....................tak jak bywają złe kobiety , trzeba znaleźć na drugą noc wielgachny bunkier w którym zanocujemy
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Może wpuszczą nas do środka na nocleg
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
ale kogo pytać?? nocleg w tym był by zaj....y
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
Witam. Jeśli chodzi o termin kolejnej wyprawy to nam bardziej odpowiada koniec kwietnia.Ale to tylko nasza uwaga nie ja tu decyduje.Pozdrawiamy
Sławek witaj i tak się chyba stanie że będzie to ostatni weekend kwietnia
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>