Wrocław poligon
Re: Wrocław poligon
24-38 tak wyszlo ze ja otwieram przedzial hehe to czekamy na odpowiedz Radka
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
widzę, że spory przedział...... czyli dobrze...!! ok. czekamy na Rad44.
Na marginesie, jestem za wycieczką na Mietków i okolice, bez wchodzenia po pas do wody....... ok ?? Co najwyżej w przypadku ratowania życia.....
Czy z zalewu Mietkowskiego spuścili wodę ?? Ostatnio byłem na Turawie i tam jeździłem po "dnie". Fajowo było.....
Na marginesie, jestem za wycieczką na Mietków i okolice, bez wchodzenia po pas do wody....... ok ?? Co najwyżej w przypadku ratowania życia.....
Czy z zalewu Mietkowskiego spuścili wodę ?? Ostatnio byłem na Turawie i tam jeździłem po "dnie". Fajowo było.....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
no srednia wiekowa wychodzi nam 30 i to tylko dzięki mnie, bo w innym wypadku była by z 38 niestety te stare pryki nie dają mi żadnej taryfy ulgowej prawie cały nasz skład znajduje się na zdjęciu na 2 stronie, brakuje tylko jednego miśka...jesli chodzi o mietków to w części woda jest spuszczona, ale akuratnie te miejsca są raczej błotniste, rzeczywiście na mietkowie też robi się sahara ale gdy wode spuszczą z drugiej strony, ale mimo wszystko piasku jest i tak dużo bo cała plaża jest piaszczysta a ma z dobre 3 kilometry
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Jak byście robili wypad na Ślężę po nowym roku - oczywiście jak pozwoli pogoda to byśmy do Was dojechali, terenem , na kołach i spotkalibyśmy się u celu albo na wysokości Mietkowa ??
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- LEJEK
Oooo, siema, kogo ja widze.... pomysł jest świetny, ale poczekaj chwilkę Pingwin, właśnie jesteś świadkiem mojej pierwsej ustawki w życiu, jak nam wszystko wyjdzie to po Sylwestrze zobaczymy czy będziemy chcieli razem jeździć.. , ale skoro tak zacna ekipa z Legnicy chce się spotkać, to pewnie tak zrobimy, żeby tak było... !!!!
Prawda chłopaki !!!??
Damy znać .... Jak coś to na tą chwilę planujemy coś na sobotę, raczej będzie to Mietków i zapraszamy, ale wiem, że Ty organizujesz inną imprezę plenerową........
Prawda chłopaki !!!??
Damy znać .... Jak coś to na tą chwilę planujemy coś na sobotę, raczej będzie to Mietków i zapraszamy, ale wiem, że Ty organizujesz inną imprezę plenerową........
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Spoko, zatem pamiętaj o nas i jak wykminicie Ślężę to daj znać
W ten weekend jak bym pojechał gdzie indziej niż żona to nie miał bym po co wracać
W ten weekend jak bym pojechał gdzie indziej niż żona to nie miał bym po co wracać
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- LEJEK
no, no.... zbieraj punkty na swoim koncie.... ja robię to samo...
proponowałem żonie tą waszą imprezę, ale nawet słyszeć nie chciała.... ona jest anty of-road niestety..... (jej słowa: zimno, dzieci, ognisko, co ja będę tam robić....)
Czyli chcesz powiedzieć, że ty też nie masz Ślęzy obcykanej ?? Ja byłem tam w sumie dwa razy Quadem, ale tylko raz jeżdziłem trawersami w około szczytu..... powiem szczerze, że z sercem na ramieniu, bo tam jest rezerwat. Czy tam ganiają czy nie to nie wiem, mnie akurat nikt nie ganiał.... i nie złapał.... znam tam każdą ścieżkę bo na rowerze byłem tam ze 20 razy i może kwestia wybrania drogi mało uczęszczanej przez turystów.... oby po szlakach nie jeździć i na szczycie się nie pokazywać..... ale mimo to nie lubię takich miejsc.....
proponowałem żonie tą waszą imprezę, ale nawet słyszeć nie chciała.... ona jest anty of-road niestety..... (jej słowa: zimno, dzieci, ognisko, co ja będę tam robić....)
Czyli chcesz powiedzieć, że ty też nie masz Ślęzy obcykanej ?? Ja byłem tam w sumie dwa razy Quadem, ale tylko raz jeżdziłem trawersami w około szczytu..... powiem szczerze, że z sercem na ramieniu, bo tam jest rezerwat. Czy tam ganiają czy nie to nie wiem, mnie akurat nikt nie ganiał.... i nie złapał.... znam tam każdą ścieżkę bo na rowerze byłem tam ze 20 razy i może kwestia wybrania drogi mało uczęszczanej przez turystów.... oby po szlakach nie jeździć i na szczycie się nie pokazywać..... ale mimo to nie lubię takich miejsc.....
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Znamy tam miejscowego co twierdził, ze można
Tak czy siak celownik jest już ustawiony odpowiednio i kwestia czasu b do przypuszczenia ataku. Wiedziemy tam gdzie się uda i gdzie będzie wolno. O dokładnej dacie to już piszmy na Pw, bo fora czytają wszyscy , bez wyjątku.
Tak czy siak celownik jest już ustawiony odpowiednio i kwestia czasu b do przypuszczenia ataku. Wiedziemy tam gdzie się uda i gdzie będzie wolno. O dokładnej dacie to już piszmy na Pw, bo fora czytają wszyscy , bez wyjątku.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Ja bym się wybrał z Wami na taki wypad ale nie mam jak się dostać a po drugie to nie wiem czy Mój chinczyk dał by rade. Plan jest zacny na wyprawę. Marzy mi się to już od dłuższego czasu ta Ślęża. Teraz tylko kwestia zmotania jakiegoś sprzętu na taki wyjazd i można by było jechać. A legalny wjazd, może i można by było zorganizować na sam szczyt:)
- LEJEK
Nie nooooo, spoko..... pojechać zawsze można, z tym że w górach trochę gorzej się ulotnić..... ale spokoooo. Więc ustalone, celownik wycelowany..... byłem raz, pojadę i drugi.... Po sylwku na 100% będziemy szykować ofensywę....
Czy Chińczyk da radę? ..... na pewno da... tam teren nie jest aż tak trudny.... zwykłe drogi jak w lesie, tylko raz pod górę, a raz w dół...... i w górach nie lata się tak szybko jak po lasach czy polach, za każdym zakrętem może czaić się urwisko i o upadek z wysokości nie trudno..... Tak ogólnie, to musisz sobie dobierać ekipę wyjazdową z podobnymi sprzętami, tak by nikt nie obstawał z tyłu i nie spowalniał całej grupy........ Jaki tam masz silnik.. ?? Jak coś koło 30 koni to spoko, nadążysz.
Czy Chińczyk da radę? ..... na pewno da... tam teren nie jest aż tak trudny.... zwykłe drogi jak w lesie, tylko raz pod górę, a raz w dół...... i w górach nie lata się tak szybko jak po lasach czy polach, za każdym zakrętem może czaić się urwisko i o upadek z wysokości nie trudno..... Tak ogólnie, to musisz sobie dobierać ekipę wyjazdową z podobnymi sprzętami, tak by nikt nie obstawał z tyłu i nie spowalniał całej grupy........ Jaki tam masz silnik.. ?? Jak coś koło 30 koni to spoko, nadążysz.