Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Ja dzisiaj sam trochę pojeździłem, w sumie wyszło ponad stówkę. I pierwszy raz nie jechałem w kurzu
Mam nadzieję że następnym razem uda się kogoś zwerbować... No i Bilu już nie będzie jeździł po kaszankę
Wiem, że Bilu kiedyś po kiełbasę jeździł, ale po kaszankę ?? ...... Co ty gadasz ??
Sorki chłopaki. Ja wyłączony na długo jestem - zarobiony po pas. W tą sobotę rozpoczynam urlop i jadę z rodzinką nad jezioro odpocząć, lecz tylko na tydzień, bo po pierwsze z kasą krucho, po drugie obowiązki i zobowiązania wzywają, więc zakasam rękawy i wszystkie zaległości muszę nadrobić przez kolejny tydzień urlopu....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Pogoda średnia na razie, ale to dopiero drugi dzień..... kaszankę wczoraj jadłem, pyszną z grilla (pieczona z lubczykiem i cebulą - pyszna!!!). Dlatego chętnie zjem jeszcze kaszankę ))))
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Próba generalna przed Adria 2015, czyli zamontowanego sprzętu no i oczywiście kompanów odbyła się !!! Oprócz mojej grupy, z którą niebawem wybieramy się do Bośni, pojechało parę przygodnych osób. Wszystko poszło dobrze, parę rzeczy trzeba poprawić, parę rzeczy do zrobienia jeszcze przed ostatecznym natarciem na Bośnię. Jedziemy do miasta Banja Luka, skąd 4 quady startują na południe, przekraczamy granicę z Chorwacją i dalej ruszamy nad może Adriatyckie. Tam spotkanie z grupą motocyklistów z Poznania, dzień przerwy, czytaj balangi i znów ruszamy w kierunku Bośni. Po drodze wiele atrakcji. Wszystkie noclegi zaplanowane pod namiotem. W planie wjazd na szczyt 1970 m.n.p.m. Ciekawe czy się uda ??
A tymczasem zobaczcie jak nam poszło w Pilcach