Wrocław poligon
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Wrocław poligon
Kuba wzywany do odpowiedzi.......
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
może by tak coś w weekend polatać ?
Jak nic nam w niedzielę nie wyjdzie to może się do Was przyłącze?
Jak nic nam w niedzielę nie wyjdzie to może się do Was przyłącze?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- LEJEK
No dawaj - 6 stycznia..... START- Chomar godz. 8.00
Jak byś chciał przyjechać to dla pana dyrektora z Legnicy przesunę wyjazd na godz 9.00 co by się śpieszyć nie musiał z samego rana
Jak byś chciał przyjechać to dla pana dyrektora z Legnicy przesunę wyjazd na godz 9.00 co by się śpieszyć nie musiał z samego rana
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Bilu.
- Quad:: Arctic Cat 700, XTP 1000 2016
- Imię: Krzysiek
Cześć, jak pisałem, dam znać 5tego.
- LEJEK
Dla rozrywki
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=e1z2xEI53aI[/youtube]
Jak poprzednio. Filmik długi i nudnawy, ale to pamiątka dla uczestników.
Miłego oglądania.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=e1z2xEI53aI[/youtube]
Jak poprzednio. Filmik długi i nudnawy, ale to pamiątka dla uczestników.
Miłego oglądania.
Cześć, i jak jeździmy jutro???
- LEJEK
No pewnie !!!!!!!!
Ja już gotowy....
Wyślę Ci wieczorem dwa traki i punkt spotkania. Wgrasz sobie ??
Jak ktoś chętny to dawajcie. Przypomnę. 154 km - kierunek wzgórza Trzebnickie. Tankowanie w Trzebnicy., wiec paliwa nie bierzemy. Start-> 6 stycznia Pietrzykowice, teren Chomar Sp. z o.o. godz. 8,00 lub u Grzegorza (Grzoj) w Leśnicy o 8,30 Myslę, że 40 min wystarczy mi by dojechać do punktu spotkania byśmy spotkali się tam o 8,40. Jak się spotkamy to włożę Ci do kasku walkie talkie Grzesiu.
Ja już gotowy....
Wyślę Ci wieczorem dwa traki i punkt spotkania. Wgrasz sobie ??
Jak ktoś chętny to dawajcie. Przypomnę. 154 km - kierunek wzgórza Trzebnickie. Tankowanie w Trzebnicy., wiec paliwa nie bierzemy. Start-> 6 stycznia Pietrzykowice, teren Chomar Sp. z o.o. godz. 8,00 lub u Grzegorza (Grzoj) w Leśnicy o 8,30 Myslę, że 40 min wystarczy mi by dojechać do punktu spotkania byśmy spotkali się tam o 8,40. Jak się spotkamy to włożę Ci do kasku walkie talkie Grzesiu.
- LEJEK
Bilu i Pingwin wyłamali się, mają pilne sprawy, Masa myśli...., Kuba330 - nie ma quada.....
bieda panowie, bieda...
Utrzcijmy jakoś ten nowy rok....
P.S. Jak filmik Ci się podobał Grzesiu ??
bieda panowie, bieda...
Utrzcijmy jakoś ten nowy rok....
P.S. Jak filmik Ci się podobał Grzesiu ??
Film jak zawsze pierwsza klasa Fajnie po jakimś czasie pooglądać sobie i powspominać jeden z najlepszych wyjazdów na jakich kiedykolwiek byłem Zwiastun znam na pamięć sekunda po sekundzie Muszę kiedyś podjechać do Ciebie i zgrać wszystkie filmiki na dysk zewnętrzny.
Co do jutrzejszego wyjazdu to ja już też spakowany i gotowy do drogi. Widzimy się około 8.30. Szkoda że inni nie dali rady...
Pozdrawiam i do jutra
Co do jutrzejszego wyjazdu to ja już też spakowany i gotowy do drogi. Widzimy się około 8.30. Szkoda że inni nie dali rady...
Pozdrawiam i do jutra
- LEJEK
No...... żałujcie, oj żałujcie..... było mega fajnie. Piękna pogoda, ładne widoczki, trochę pozwiedzaliśmy, trochę elementów przeprawowych było...... nawet w odwiedziny wpadliśmy do Ksemka w Brzegu....
Fajowsko było. Mi wybiło 174 km
Fajowsko było. Mi wybiło 174 km