Wrocław poligon
Re: Wrocław poligon
O której start bedzie? Postaram się przyjechac zobaczyc:)
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
grzegorzewski pisze: Biuro rajdu czynne od 8.00
Planujemy start na trasę około gopdz 10.00
Witam
Impreza zaje***** była:) Naprawde wielki szacunek za taka organizacje:) Trasa wymagająca:)
Impreza zaje***** była:) Naprawde wielki szacunek za taka organizacje:) Trasa wymagająca:)
Witam
Wybieram się w niedzielę sprawdzić zimowe trasy na poligonie są może jacyś chętni ?
Wybieram się w niedzielę sprawdzić zimowe trasy na poligonie są może jacyś chętni ?
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Cześć Rad
chętnie bym się wybrał, ale np za tydzień..... możemy nawet gdzieś indziej się zapuścić.......
spragniony jazdy jak wody jestem..... może na Ślęzę polecimy ???
chętnie bym się wybrał, ale np za tydzień..... możemy nawet gdzieś indziej się zapuścić.......
spragniony jazdy jak wody jestem..... może na Ślęzę polecimy ???
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
ja też się pisze na niedziele za tydzień, pomysł ze slężą jest dobry, myśle że moich kilku kolegów też się przyłączy, chodź po zeszłoniedzielnej wyprawie mamy kilka strat w sprzętach, ale mimo wszystko możemy coś myśleć...
- LEJEK
ok.. no to klejcie maszyny i jak nie będzie ekstramalnych warunków pogodowych to polecimy.... jak będzie zbyt duży mróz to,najwyżej poligon zliczymy, bo na Ślęzę jest trochę daleko, chyba że bierzemy maszyny na przyczepy i podjedziemy bliżej... ??
Ja na Ślęze startuję zawsze z Pietrzykowic pod Wrocławiem..... i drogę znam, ale z Wrocka nigdy nie startowałem...... byliście już kiedyś na Ślęzy ?
Ja na Ślęze startuję zawsze z Pietrzykowic pod Wrocławiem..... i drogę znam, ale z Wrocka nigdy nie startowałem...... byliście już kiedyś na Ślęzy ?
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
no i co byłeś. ?? .... pogoda nie była zachęcająca.... chociaż zimno nie było....Rad44 pisze:Witam
zapisujesz się na przyszłą niedzielę ??
ja niestety nigdy z wrocławia na slęże nie jechałem, ewentualnie możemy lecieć z kostomłotów bo stąd trase znamy, zahaczając po drodze o mietków,w miedzy czasie tradycyjnie jakieś ognisko...dwa tygodnie temu znaleźlismy bardzo ciekawe i błotniste tereny nieopodal kopalni jaroszów także w ostateczności możemy wybrać jakiś inny teren
Pytanie mam dotyczące dojazdu na ślęzę, mój misiek nie jest zarejestrowany więc po czarnym wolę nie jechać albo ograniczyć do minimum. I jeszcze pytanie czy nie jest tam za ,tłoczno?