Wrocław poligon
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Wrocław poligon
Ja się piszę na wszystko...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś przyszło wspomaganie i do końca tygodnia postaram się to poskładać.
Pierwszy weekend października ma chrzest dzieci mojego brata, więc odpada..... ale jak była by to niedziela rano to może się udać wyrwać na trochę.... brat się nie pogniewa..... chrzest będzie w sobotę.....
Może tym razem zaplanujmy jakiś fajny wyjazd na dalszy termin niż następny weekend i wybierzmy się większą paczka....... nawet na dwa dni z noclegiem po drodze.
Rzuciłem temat, czekam na propozycje. Pomogę większość zorganizować. (narysuję trasę, zarezerwuje noclegi itd..... rzućcie tylko propozycję gdzie by się wybrać i kto by chętny był.....)
Co wy na to ?????
Dziś przyszło wspomaganie i do końca tygodnia postaram się to poskładać.
Pierwszy weekend października ma chrzest dzieci mojego brata, więc odpada..... ale jak była by to niedziela rano to może się udać wyrwać na trochę.... brat się nie pogniewa..... chrzest będzie w sobotę.....
Może tym razem zaplanujmy jakiś fajny wyjazd na dalszy termin niż następny weekend i wybierzmy się większą paczka....... nawet na dwa dni z noclegiem po drodze.
Rzuciłem temat, czekam na propozycje. Pomogę większość zorganizować. (narysuję trasę, zarezerwuje noclegi itd..... rzućcie tylko propozycję gdzie by się wybrać i kto by chętny był.....)
Co wy na to ?????
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
No nie bać się.....
Po kolei...
Ivan - gadaj....
Po kolei...
Ivan - gadaj....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
Byłem na takich wypadach. Raz dookoła Zielonej Góry lataliśmy 2 dni z noclegiem. Innym razem wystartowaliśmy z Jelcza do Opola, pod opolem nocleg i drugi dzień na poligonie koło Opola polataliśmy i droga powrotna.
Można by polecieć prosto na południe w stronę gór.
A może inaczej. Może zrobić nocną jazdę ?
Można by polecieć prosto na południe w stronę gór.
A może inaczej. Może zrobić nocną jazdę ?
- LEJEK
no Ivan, ty Hardkorowcu, aż bałem się zapytać czy ktoś się namówi, bo bałem się, że pomyślicie, że nawiedzony jestem.... ale na szczęście widzę, że nie ja jeden mam takie zboczone zapędy.
No to jest nas dwóch- czyli jedno już mamy ustalone na 100% - startujemy wieczorem.
Teraz najłatwiejsze - kiedy i gdzie.
Nie żebym samolubem był, ale ktoś może się przyłączyć hi,hi,hi,hi,hi........
Grzesiu - melduj tutaj szybciutko..... co sadzisz.... pożyczę ci jakąś lampkę led.. nic się nie martw.
No to jest nas dwóch- czyli jedno już mamy ustalone na 100% - startujemy wieczorem.
Teraz najłatwiejsze - kiedy i gdzie.
Nie żebym samolubem był, ale ktoś może się przyłączyć hi,hi,hi,hi,hi........
Grzesiu - melduj tutaj szybciutko..... co sadzisz.... pożyczę ci jakąś lampkę led.. nic się nie martw.
He he, brzmi faktycznie hardcorowo. Jezdziles ze mna, wiesz na co mnie stac... Jesli trasa bedzie dla mnie przejezdna to czemu nie? Zaproponujcie jakis termin
Pozdrawiam
G.
Pozdrawiam
G.
- LEJEK
Nic się nie martw. Mam Cię na opiece i na razie wszystko w normie...... ważne, że żyjesz
To kolejny etap szkolenia- jazda nocna.....
Dasz radę.....
To kolejny etap szkolenia- jazda nocna.....
Dasz radę.....
- LEJEK
Skoro nadal plany tylko snujemy, to dam kolejną propozycję: może na Quadowe Bezdroża się wybierzemy większą paczką....ja mam zamiar tam jechać 19.10.2013 z kolesiem. Wiem że to 460 km, ale fajnie jest się pobawić i po rywalizować na takich imprezach..... nie raz byłem i zawsze zadowolony wracałem.... to kolejna moja propozycja. Czekam na wasze.....!!!
P.S. Impreza Quadowe bezdroża jest nagłośniona w Quadziku, bo jest jej medialnym patronem, więc informacje sobie znajdziecie.
P.S. Impreza Quadowe bezdroża jest nagłośniona w Quadziku, bo jest jej medialnym patronem, więc informacje sobie znajdziecie.
- LEJEK
No i się stało.
Ja już zapisany. Quadowe Bezdroże - witajcie - przybywamy !!!!!!
Ale to nie powiedziane, że międzyczasie jakiegoś wypadu nie będzie !!!!!!!!!!!!!
Nadal czekam na propozycję....... czy sam mam wyznaczyć....???
W środę dostanę graty do wspomagania..... może uda mi się poskładać do weekendu, ale może być ciężko.....
Jak bym dał radę to może ustalimy wstępnie nocną jazdę z soboty na niedzielę start z ..........., lub spod mojej firmy w kierunku........... Gdzie to nie mogę napisać.
Mam prawie gotowego traka, wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW.
Pierwszy październikowy weekend mam dosyć zajęty(chrzciny)...ale niedziela wchodzi w rachubę, tyle, że rano.....
Potem jest kolejny weekend 13.10.2013.... mogę się gdzieś wybrać, bo potem Quadowe bezdroża.....(19.10.2013).
Ivan - wybieraj termin.......
Podejmij męską decyzje..... reszt się jakoś dopasuje.
Może ty masz jakiegoś fajnego traka....???
Ja już zapisany. Quadowe Bezdroże - witajcie - przybywamy !!!!!!
Ale to nie powiedziane, że międzyczasie jakiegoś wypadu nie będzie !!!!!!!!!!!!!
Nadal czekam na propozycję....... czy sam mam wyznaczyć....???
W środę dostanę graty do wspomagania..... może uda mi się poskładać do weekendu, ale może być ciężko.....
Jak bym dał radę to może ustalimy wstępnie nocną jazdę z soboty na niedzielę start z ..........., lub spod mojej firmy w kierunku........... Gdzie to nie mogę napisać.
Mam prawie gotowego traka, wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW.
Pierwszy październikowy weekend mam dosyć zajęty(chrzciny)...ale niedziela wchodzi w rachubę, tyle, że rano.....
Potem jest kolejny weekend 13.10.2013.... mogę się gdzieś wybrać, bo potem Quadowe bezdroża.....(19.10.2013).
Ivan - wybieraj termin.......
Podejmij męską decyzje..... reszt się jakoś dopasuje.
Może ty masz jakiegoś fajnego traka....???
- LEJEK
Ok.
Nie ma chętnych..... szkoda..........
Ja tam się nie nudzę.......
Zobaczcie co robiłem w środę.....
Za Ciepło to nam nie było.....
Hallo !!!
Jest tu kto....???
Nie ma chętnych..... szkoda..........
Ja tam się nie nudzę.......
Zobaczcie co robiłem w środę.....
Za Ciepło to nam nie było.....
Hallo !!!
Jest tu kto....???
Dobra bania naprawde:) tylko sie bawić na całego:)