Wrocław poligon
Re: Wrocław poligon
Ja jak narazie latam chinczykiem z napędem na tylną oske. Mam problem z przemieszczaniem się po za Swój teren. W oddziedzinach było już parę sób z forum
Odwiedzinach było u mnie już parę osób z forum
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
patrząc na mapę to raczej obierzemy stronę górską tj. południową wersję dojazdu, bo jadąc wzdłuż autobahna to same plaskacze i pola...
do Mietkowa dojedziemy raczej od południa a wrócimy płaskim
dzisiaj u mnie -14 stopni
kuba330
trochę mnie zmartwiłeś z tym wjazdem, biorąc pod uwagę ilość śniegu , która będzie tam zalegać będziemy musieli obrać wersję podjazdu najłatwiejszą a więc najbardziej widoczną
hmmm...
do Mietkowa dojedziemy raczej od południa a wrócimy płaskim
dzisiaj u mnie -14 stopni
kuba330
trochę mnie zmartwiłeś z tym wjazdem, biorąc pod uwagę ilość śniegu , która będzie tam zalegać będziemy musieli obrać wersję podjazdu najłatwiejszą a więc najbardziej widoczną
hmmm...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
off road nie popłaca, trzeba stawiać czoła największym wyzwaniom... hehe
- qewed
- Quad:: CAN - AM RENEGADE 800X
- Imię: SŁAWEK
Mnie już korci wypad - śniegu wreszcie dosypało - chętnie bym się z Wami wybrał niestety albo stety szykuję bombę na mt-rally i jeszcze 2tyg minimum w garażu..
W życiu bowiem istnieją rzeczy,
o które warto walczyć do samego końca.
o które warto walczyć do samego końca.
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
jaki fajny kangurek.... to "Nasze" logo ??
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Nasze nasze Tomek, teraz trzeba to logo tak rozpromować aby znała je cała polska...hmmmmm...chyba by się przydało wygrać MT... a teraz zabieram się za skladanie śnieżnych manewrów...
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
No to miłego oglądania. Materiału miałem trochę mało i w dodatku kiepski. Musiałem coś sprytnie zmontować... nawet wyszło...
zaraz wyślę ci link do kilku kamerek HD na kask.
A propos Logo, to musisz w MT na poduim stanąć w pieknym polarku, zrób ładne naklejki i wyklej Quada.... i już....
zaraz wyślę ci link do kilku kamerek HD na kask.
A propos Logo, to musisz w MT na poduim stanąć w pieknym polarku, zrób ładne naklejki i wyklej Quada.... i już....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
-
- Quad:: Yamaha Grizlly 700
- Imię: Artur
- Kontakt:
Jak to mówią co dwie to nie jedna czekam tylko na info o ustawce i chętnie zasilę szeregi klubu Kostomłoty
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
ładna
pomyśl o pokrowcu na nią bo ciężkie będzie miała życie
pomyśl o pokrowcu na nią bo ciężkie będzie miała życie
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl